Dansk
E3-trailer konkurrence - WOW-Faktor!

E3-trailer konkurrence - WOW-Faktor!

Skrevet af GTY den 12 juni 2014 kl. 19:40

Jamen jeg vil da også gerne lige deltage i denne konkurrence så.
Jeg synes dette års E3 var det bedste, mange fede trailer, annonceringer og ikke mindst WOW-momenter.
Derfor vil jeg som andre da også pege på nogle af dem som jeg synes fortjener at blive nævnt, og selvfølelig hvorfor en jeg ser som min favorit.
Uncharted 4: A Thief´s End - er selvfølelig virkelig et spil jeg ser frem til, traileren i sig selv viste det jeg ville se Nathan tilbage og klar til mere eventyr, og det er nok det mest realistiske jeg har set i en trailer.
Batman: Arkham Knight - Jeg glædede mig virkelig meget til at se mere fra Rocksteady Studios´
Batman, om det så var en CGI trailer eller gameplay, vi endte heldigvis på det sidste, og hvor ser det fedt ud, kan ikke vente med at ræse rundt i batmobilen og nakke bad guys.
The Order 1886 - Gameplay var det jeg bad om og det fik jeg. Jeg havde dog håbet på lidt mere fri running, i stedet for det scrtipted der blev vist. Men flot så det ud og stemningen ser ud til at være der, og så så den varulv bare vellavet ud. Kan ikke vente.

Når nu til den trailer jeg mener er den bedste. Jeg havde ikke set den komme, ikke til dette E3, dog havde jeg læst at udvikleren til et af sidste generations bedste FPS arbejdede på nyt.
Det blev så vist frem i en fed CGI-trailer, hvor man ser humor, vold, blod, og klamme joggende zombier!
Jep Dead Island 2 E3 Annoncement Trailer, er min favorit trailer, mest fordi jeg elskede annoncerings traileren til det forrige spil og havde derfor høje forventninger til deres næste.
Hvilket fik mit hype-o-meter til at ringe. Da joggeren sætter sangen The Bomb af Pigeon John, viste jeg bare at det ville blive en god trailer, og da det ligesom den forrige handler om en forvandling fra menneske til zombie, var jeg solgt.
Til allersidst tænker jeg det bliver ikke bedre, men så hopper der en mand ud af bilen, og hans stemme lyder fuldstændig som Jack Black, og nu er jeg endnu mere hyped hvis det virkelig er ham, så derfor, zombier, crafted weapons og Jack Black i samme spil. Kom med det Deep Silver, jeg er klar!

HQ
HQ

Dansk Stil: Skrive Anmeldelse af film

Skrevet af GTY den 25 februar 2009 kl. 17:52

Endelig kom øjeblikket, Hvor min dansk lærer endelig tog sig sammen og lyttet til eleverne.
Vi har fået en stil for i dansk, hvor vi skal anmelde en film. Nu er jeg jo glad for film men der er så mange. Så jeg ville høre de kære bruger på GR(jer) om i kendte til nogle gode film(helst action, eventyr eller thriller) men er åben for andre forslag.
Jeg har tænkt i retning af

The Dark Knight
Terminator 2
King Kong
Den 13. Kriger
Fargo
Sweeny Todd
Forrest Gump
Shaun of the dead
Lucky number slevin
Taken
Saving Private Ryan

Som jeg skrev før, er jeg åben for andre forslag så plzz hjælp mig

MVH. Mathias

Årets spil 2008

Årets spil 2008

Skrevet af GTY den 24 december 2008 kl. 10:37

Årets spil

1. Fallout 3

Grund: Det spil er hvad jeg har ventet på i hele 2008. Det har en verden som jeg syntes er vild og helt utroligt. Kampsystemet er også noget af det bedste jeg længe har prøvet. Men Fallout 3 er så godt. Og jeg gider ikke skrive for meget. For gemmer den til min anmeldelse af Fallout 3 som kommer i løbet af februar.

2. Saints row 2

Grund: Det bedste Sandkasse-spil. Der er så mange muligheder og humoren er helt i top. Historien er ikke så god. Men det tænker jeg ikke så meget på. Bare jeg kan hygge mig i 4 timer om dagen i en by hvor man næsten kan alt.

3. Grand Theft Auto IV

Grund: Et helt utroligt smukt spil. Jeg har ventet længe på det. Og jeg blev helt forbløffet. Grafikken er det bedste jeg har set i et sandkasse-spil. Historien er den bedste historie jeg længe har spillet mig igennem. Jeg tog mig bare af historie missionerne, og stoppet med at tage sidemissionerne og bare løbe rundt og dræbe.

Årets Design

Far cry 2

Grund: Far cry 2 har måske ikke den bedste historie eller sjoveste verden. Men dens design er noget af det bedste jeg har set. Det grafiske design er fedt. Prøv i spillet at sætte ild til en mark, smukt syn. Men når solen går ned over savannen. Også smukt. Men ellers var næsten alt andet ved spillet en skuffelse.

Årets teknik

God of war: Chains of Olympus

Grund: Nu er jeg jo kæmpe God of War fan. Og så skal det da ikke undre nogen at jeg ikke også må anskaffe mig en PSP for at spille det seneste God of war. Teknikken er helt fantastisk. Det ligner jo 1´eren. Og det fik mig til at lyse op. Troede at det ville ligne lidt noget lort. Men så blev det vendt da jeg satte det i, og brugte en hel da med Kratos håndholdt.

Årets musik:

Fallout 3

Grund: Jeg kan jo ikke vælge Fallout 3 som årets spil uden at det ligger øverst i nogle andre kategorier. Fallout 3 blev årets musik. 50´er musik er noget fedt noget at lytte til i et spil. Fallout 3 gjorde det og blandet det med laser, kugler og eksplosioner og fik magien til at flyve rundt i mit værelse.

Årets Lyd:

Far Cry 2

Grund: Nu skrev jeg før at Far cry 2 var en skuffelse. Men dens lyd er helt mesterligt. Kuglerne, eksplosionen, og bilerne. Lyden er fed, og skruer altid op for fjernsynet aldrig ned.

Årets historie

Grand Theft Auto IV

Grund: Som jeg nævnte tidligere fanget historien mig med det samme, at jeg ikke gad lave andet et at spille historien færdig. Historien er lang, sjov og gennemført genial.

Årets overraskelse

Metal Gear Solid 4

Grund: Årets overraskelse er et spil jeg ikke har mere. Men fik spillet det igennem og har ikke spillet nogle af de andre spil før. Men spillet var bedre end jeg havde forventet. Håber at jeg får mig taget sammen til at købe de andre.

Årets skuffelse

Far Cry 2

Grund: Nu har jeg jo givet Far Cry 2 ros for Design og lyd. Men det er ikke nok til at overbevise mig. Jeg har endnu ikke fortrudt at jeg har købt Far Cry 2. men det kommer nok. Men havde forventet mig mere af det. Kan ikke forklare hvad. Men bare mere.

Årets værste

Lips

Grund: Lips, singstar til Xbox 360. Troede at det ville være fedt fordi microfonerne var trådløds. Men så kan man jo bare kaste dem længere væk end da de var sat til med stik. Det er jo singstar, med nogle små forbedringer. NEJ!!! Ingen forbedringer. Spillet det i 2 min og blev sur og skidt til mode over at det var dårligere end singstar som jeg syntes er noget af det værste jeg har prøvet. Måske skal jeg bare lade vær med at synge. Men Lips er det værste spil jeg har spillet længe.

Årets online

Saints Row 2

Grund: Når jeg spiller et spil tænker jeg ikke kun få single- player. Men også på multi-player, og Saints row 2 er det bedste Online spil jeg har spillet. Det er sjovt, fedt og man keder sig aldrig.

Årets håndholdte

God of war: Chains of Olympus

Grund: jeg har ikke købt andre spil til PSPen eller DSen så det kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen. Men stadig det bedste håndholdte spil i mange år.

Det var så min fortolkning af GRs Årets spil

Og Glædelig jul og godt nytår til alle :)

Mirror´s Edge

Mirror´s Edge

Skrevet af GTY den 1 november 2008 kl. 14:39

Jeg startede med at gå ind på GR´s hjemmeside for at se om der skulle være nogle gode morgen nyheder. Der var som altid nogle spændende ting som fx. lidt om gears of war filmen eller noget om det nye Elder Scrolls spil. men så faldt mit blik på nyheden.:
Mirror´s Edge-demo
Hop med Faith allerede idag.
Jeg læste nyheden, og skyndte mig så med det samme at tænde min PS3. Det spil havde jeg set længe frem til, og nu kunne jeg endelig prøve en demo af det.
Da jeg var kommet ind i PSN begyndte jeg at lede efter demoen, men jeg kune simpelthen ikke finde den, lige meget hvor længe jeg ledte. Jeg blev selfølelig sur, og ledte videre. Så blev klokken 17.30 og jeg fandt endelig demoen. mens den downloadede sad jeg og prøvet Bioshock demoen som jeg havde downloadet imens jeg ledte efter Mirror´s Edge-demoen.
Da den var færdig med at downloade ca. ved 18.30 begyndte jeg at spille demoen som jeg havde ventet næsten hele dagen med at spille.
Det var fedt. jeg havde aldrig prøvet noget ligende(ihvert fald ikke i år). Det var perfekt grafik og højt tempo og perfekt styring. Jeg var solgt, demoen var det jeg havde ventet og mere til. Har spillet demoen lige siden, og kan næsten ikke vente til d. 13 november.
Jeg kan ikke vente til jeg i det rigtige spil skal styre den hårde runner og sexede Faith:)