Dansk
2019: Mit år i musik, serier og spil

2019: Mit år i musik, serier og spil

Skrevet af Joeyvind den 23 december 2019 kl. 11:44

Glædelig jul alle sammen

Når nu jeg alligevel sidder her på mit kontor d. 23 december, med min kaffe, saltede mandler og lader som om jeg arbejder, til trods for at der intet er at lave. Så jeg tænkte, at jeg lige ville smide en lille blog op om de spil, serier og musik som har gjort mest indtryk på mig i 2019.

Årets musik
Vi lægger ud med musik, og belgiske Brutus og deres skive NEST. Brutus hørte jeg for første gang i Sort søndag og senere P6 BEAT, og selvom det ikke er metal men nærmere Post Punk, henter de alligevel inspiration fra døds og Doommetal med deres tunge trommespil og break downs. Hvad der gør Brutus specielle, er deres kvindelige forsanger/trommeslager, som formår at synge smukke clean vokaler imens hun tæsker røven ud af de gryder. Hvornår har man sidst set det? Gør jer selv en tjeneste og lyt til første single; War - et utroligt smukt nummer, det vil i ikke fortryde.
https://www.youtube.com/watch?v=EBRYSlKDlws

Årets skuffelse: Slipknot - We are not your kind (Heldigvis var de røvfede på Copenhell 2019)

Årets serie
Jeg har med vilje ikke valgt en film kategori, da jeg sjældent har tid til at se film. Jeg var inde og se Endgame og Joker, og ingen af dem efterlod et særligt indtryk. Derimod bingede jeg Tom Clancy's Jack Ryan på Amazon Prime, hvor 2 sæson er modbydelig god underholdning, som jeg håbede på aldrig ville slutte. Jack Ryan tager alt det bedste fra Jason Bourne og Narcos, og mikser det sammen i en meget velproduceret serie. Og når nu man alligevel har købt et abonnement på Prime, kan man jo ligeså godt gense The Office, for John Krasinski er fandme en flot og charmerende fyr.

Årets skuffelse: Game of Thrones Sæson 9 (Jeg kommer aldrig til at tilgive jer for denne antiklimatiske slutning, D&B!)

Årets Spil:
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er imponeret over spilåret 2019. Spil som Days Gone, Resident Evil 2 og Red Dead Redemption 2 er blandt de få spil jeg kan huske, at have spillet. Men det var faktisk Detroit: Become Human som har efterladt det mest mindeværdige spiløjeblik i 2019. Men eftersom at Detroit er fra 2018, må det være diskvalificeret. Death Stranding når jeg stadig ikke at gennemfører i dette år, selvom det godt kunne være en kandidat. Valget er derfor faldet på Apex Legends, og det er uden tvivl det spil, jeg har brugt flest timer på i 2019. Man ved at et spil som Apex er godt, når man sidder midt i verdens langsomste cowboyeventyr til 500 kr, for i stedet at lukke det ned, og tage endnu en runde i Kings Canyon. Det er også det første MP spil i mands minde, som jeg rent faktisk er god til, og det er gratis. Min kone er dog røvtræt af lyde som "Whos ready to fly on a zipline?", så mon ikke jeg får et PS4 head set i julegave?

Årets skuffelse: Resident Evil 2 Remake (grafisk flot - men i gud hvor var det kedeligt, også beder de endda om at man genspiller det samme fårking spil forfra med anden tøs i hovedrollen)

Mit 2020 mest ventede:
For mit vedkommende, glæder jeg mig til 2020 af flere grunde. I slutningen af Januar smutter vi til Egypten for fjerde gang, altid solgaranti og god service. Slipknot + Behemoth spiller i udsolgt Royal Arena, og jeg har betalt tre gange så meget for ståpladser som jeg burde. The Last of Us Part II udkommer I foråret, hvilket er mit mest ventede spil i denne generation. Copenhell 2020 tegner sig allerede for et sublimt år med Maiden, Kiss, Mercyfull, Priest, Disturbed, KoRn mfl. FCK og Midtjylland ser ud til at kæmpe hårdt om mesterskabet, det samme gør Liverpool og City og ellers et år med mere uddannelse, kurser og forhåbentlig en lønstigning.

Smid gerne en kommentar om jeres 2019, forhåbninger til 2020 og ellers ønsker jeg jer alle en god jul og godt nytår.

HQ