Dansk

Træthed og travlhed

Er næsten lige begyndt på at tage kørekort. Det er rigtig fedt indtil videre, bare sådan at blive smidt ud i trafikken efter en minimal træning. Men samtidig er det også hårdt på den måde, at det tager en masse tid og når man lægger det sammen med at jeg er en 2.g'er så er presset altså ret stort for en doven skid som mig. Vi har seriøst også bare 1000 afleveringer at se til.. ikke fordi det i sig selv er meget, men når man samtidig skal kunne dovne den og se en masse tv er det faktisk ret hårdt til tider.

Af al den travlhed bliver man også så forfærdelig træt og man begynder at misse lektioner på skolen, alene af den grund at man ikke gider at stå op. Og hvad er det lige for noget! Ja, det er klamt.. men jeg er en slacker og det bliver jo kun forstærket så længe, at jeg har så travlt. Ih altså..

Men men men.. Har lige bestilt Black Ops Hardened Edition på Shopto, så nu venter jeg bare på den lykke der venter mig. Kan virkelig ikke vente på, at spille en masse afstressende og beroligende Zombie-mode, hvor man med hver eneste maltrakterede og legemlige afflåede zombie vil få det bedre.. Ses på slagsmarken :)

HQ