Dansk
Mirror´s Edge

Mirror´s Edge

Skrevet af GTY den 1 november 2008 kl. 14:39

Jeg startede med at gå ind på GR´s hjemmeside for at se om der skulle være nogle gode morgen nyheder. Der var som altid nogle spændende ting som fx. lidt om gears of war filmen eller noget om det nye Elder Scrolls spil. men så faldt mit blik på nyheden.:
Mirror´s Edge-demo
Hop med Faith allerede idag.
Jeg læste nyheden, og skyndte mig så med det samme at tænde min PS3. Det spil havde jeg set længe frem til, og nu kunne jeg endelig prøve en demo af det.
Da jeg var kommet ind i PSN begyndte jeg at lede efter demoen, men jeg kune simpelthen ikke finde den, lige meget hvor længe jeg ledte. Jeg blev selfølelig sur, og ledte videre. Så blev klokken 17.30 og jeg fandt endelig demoen. mens den downloadede sad jeg og prøvet Bioshock demoen som jeg havde downloadet imens jeg ledte efter Mirror´s Edge-demoen.
Da den var færdig med at downloade ca. ved 18.30 begyndte jeg at spille demoen som jeg havde ventet næsten hele dagen med at spille.
Det var fedt. jeg havde aldrig prøvet noget ligende(ihvert fald ikke i år). Det var perfekt grafik og højt tempo og perfekt styring. Jeg var solgt, demoen var det jeg havde ventet og mere til. Har spillet demoen lige siden, og kan næsten ikke vente til d. 13 november.
Jeg kan ikke vente til jeg i det rigtige spil skal styre den hårde runner og sexede Faith:)

HQ