Dansk
E3-trailer konkurrence - WOW-Faktor!

E3-trailer konkurrence - WOW-Faktor!

Skrevet af GTY den 12 juni 2014 kl. 19:40

Jamen jeg vil da også gerne lige deltage i denne konkurrence så.
Jeg synes dette års E3 var det bedste, mange fede trailer, annonceringer og ikke mindst WOW-momenter.
Derfor vil jeg som andre da også pege på nogle af dem som jeg synes fortjener at blive nævnt, og selvfølelig hvorfor en jeg ser som min favorit.
Uncharted 4: A Thief´s End - er selvfølelig virkelig et spil jeg ser frem til, traileren i sig selv viste det jeg ville se Nathan tilbage og klar til mere eventyr, og det er nok det mest realistiske jeg har set i en trailer.
Batman: Arkham Knight - Jeg glædede mig virkelig meget til at se mere fra Rocksteady Studios´
Batman, om det så var en CGI trailer eller gameplay, vi endte heldigvis på det sidste, og hvor ser det fedt ud, kan ikke vente med at ræse rundt i batmobilen og nakke bad guys.
The Order 1886 - Gameplay var det jeg bad om og det fik jeg. Jeg havde dog håbet på lidt mere fri running, i stedet for det scrtipted der blev vist. Men flot så det ud og stemningen ser ud til at være der, og så så den varulv bare vellavet ud. Kan ikke vente.

Når nu til den trailer jeg mener er den bedste. Jeg havde ikke set den komme, ikke til dette E3, dog havde jeg læst at udvikleren til et af sidste generations bedste FPS arbejdede på nyt.
Det blev så vist frem i en fed CGI-trailer, hvor man ser humor, vold, blod, og klamme joggende zombier!
Jep Dead Island 2 E3 Annoncement Trailer, er min favorit trailer, mest fordi jeg elskede annoncerings traileren til det forrige spil og havde derfor høje forventninger til deres næste.
Hvilket fik mit hype-o-meter til at ringe. Da joggeren sætter sangen The Bomb af Pigeon John, viste jeg bare at det ville blive en god trailer, og da det ligesom den forrige handler om en forvandling fra menneske til zombie, var jeg solgt.
Til allersidst tænker jeg det bliver ikke bedre, men så hopper der en mand ud af bilen, og hans stemme lyder fuldstændig som Jack Black, og nu er jeg endnu mere hyped hvis det virkelig er ham, så derfor, zombier, crafted weapons og Jack Black i samme spil. Kom med det Deep Silver, jeg er klar!

HQ