Dansk

Forbedringer til FIFA

Skrevet af DLJDalle den 4 juni 2013 kl. 00:15

Større integration i manager delen:
Man skal kunne kommentere på rygter, lægge trænings sessioner for både holdet og individuelle spillere, og rent faktisk udføre dem, som et slags minigame, ligesom udfordringerne, og de rent faktisk gav udviklingspoint til spillerne.

Bedre forhandlinger:
Når man forhandler med spillere om nye kontrakter, skal man kunne give dem løfter og visioner om fremtidsplanerne med dem.

Omskoling af spillere:
Muligheden for at man kan omskole en spiller til højreback eller angriber, hvis man føler han passer bedre der. Dette vil også være med til at skabe en større bredde i ens trup.

Transfer:
Man skal have muligheden for at kunne se statistikker på individuelle spillers præstationer i en foregående sæson inkl. de øvrige nævnte muligheder omkring forhandlingerne. Mulighed for at man kan købe spillere allerede før vinduet åbner, og de først skifter når det åbner. Mulighed for at forhandle med spillere der har udløb inden for et halvt år.

Personale udvikling:
Man skal have mulighed for at udvikle ens personale igen, ansætte nyt personale og udvide ens stadion igen, dette skal kunne ses når kampe bliver spillet.

Random potentiale:
Spillernes potentiale skal nu være svingende så det ikke er fastlagt hvor meget de ca. kan udvikle sig i løbet af en sæson, flere faktorer skal spille ind, ungdomsakademi, spilletid, omgivelser, kemi på holdet osv.

Ungdomsakademiet:
Man skal nu have mulighed for at scoute bedre rundt i verden, fast antal nye spillere hvert år fra ens eget land og mulighed for at kunne se deres statistikker fra ungdoms kampe osv. med ungdomslandshold

Reservehold:
Muligheden for at hente spillere op fra et reservehold og sætte egne spillere fra førsteholdet til rådighed på reserveholdet.

Indtægter:
Man skal have mulighed for at forhandle med sponsorer små, som store med mulighed for at vælge trøjesponsor. Billet indtægter og fan merchandise, månedligt, halvårligt, årligt, forhandlinger om tv aftaler og indtægter.

Spillertrøjer:
Efter tre sæsoner med den samme trøje vil der komme nye tilbud på design af 1. 2. og 3. trøje, med mulighed for at man også selv kan designe en ny trøje. (Gør det eventuelt til en community baseret del af spillet, hvor fans kan skabe deres klubbers nye trøjer.)

Men hvad mener andre folk? Er det helt hul i hovedet, eller er det features i rent faktisk godt kunne se i spillet?

HQ