Dansk
Gamereactor
nyheder
Starcraft II: Legacy of the Void

Blizzard har tilsyneladende mistet al interesse for Starcract-serien

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard har længe benyttet sig af en meget bestemt strategi, hvor de kun sparsomt bringer nye IP'er ind i folden, og i stedet opdaterer de samme serier løbende med nyt indhold og nye kapitler. Dog kunne noget tyde på at en serie som man ellers har betragtet som en evergreen er ved at ryge ud af rotationen.

For nylig afholde Activision/Blizzard som bekendt et møde med deres investorer, og præcis som der er kutyme for gennemgik virksomhedens chefer Blizzards diverse serier, og slog fast hvilken rosenrød fremtid de alle har foran sig, lige fra Warcraft til Overwatch og Diablo.

Men hvad med Starcraft? Som Jason Schreier har skrevet via Twitter, så blev serien ikke nævnt én eneste gang, og det er til trods for at der fortsat er en relativt stor esportsscene for spillet.

"A couple of months ago, we reported that Blizzard had canceled a planned StarCraft first-person shooter (https://kotaku.com/sources-blizzard-cancels-starcraft-first-person-shoote-1835285125 ...). Today's Activision Blizzard financial report makes it clear that they have lost all interest in StarCraft "

Som han siger, så afslørede en dybdegående rapport for noget tid siden, at et Starcraft-skydespil angiveligvis skulle være blevet aflyst.

Starcraft II: Legacy of the Void

Relaterede teksterIndlæser mere indhold