Dansk
Gamereactor
lifestyle
Overwatch 2

Blizzard går sammen med Porsche om en brandet D.Va-robot

Og lover et samarbejde, der debuterer i sæson 10.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I en crossover, som mange sandsynligvis ikke havde forudset, har Blizzard slået sig sammen med den italienske bilgigant Porsche for et samarbejde, der inkluderer elementer i spillet og en meget ægte og meget cool fysisk skabelse.
Samarbejdet vil betyde, at D.Va får en ny kosmetik, der forvandler hendes robot til en Porsche Macan EV-lignende dragt. Jep, EV inspirerer den nyeste model af Kaiju kamprobotdragten med Porsche-logoer og et farveskema, der er omtrent så hvidt og minimalistisk, som du kan håbe på.

Der vil også være en skifer af yderligere kosmetik til at starte, men den virkelig spændende del af dette samarbejde er det faktum, at Blizzard og Porsche faktisk har forvandlet denne mærkevare mech til en ægte 1: 1 størrelse model replika også. Det har alle de detaljer og forviklinger, som du kunne håbe på, men den vigtigste fangst er, at det ikke er en fungerende model, hvilket betyder, at du ikke skal forvente at passe ind i denne smule kit for at gøre en enkemagers liv helvede. Tjek stadig modellen nedenfor.

Overwatch 2
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold