Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Bliv opdateret på de nye features der introduceres i The Elder Scrolls Online: High Isle

Konsollanceringen sker desuden d. 21 juni.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

I dag markerer den officielle PC-lancering for The Elder Scrolls Online: High Isle, den næste store udvidelse til ZeniMax Onlines MMORPG. Her bliver spillere transporteret til Bretons' hovedland, en udvidelse der byder på masser af narrative muligheder og nye features, så sørg for at holde dig opdateret om alt der tilbydes, og det bliver lidt lettere ved at se vores opsummering herunder.

HQ

Lad os starte med historien. Udvidelsen fortsætter Legacy of the Bretons-fortællingen, som begyndte tilbage i marts måned med Ascending Tide-udvidelsen. I den nye High Isle-udvidelse bliver der dog skruet op for alle parametre ved at man kan besøge Breton-racens hjemstavn, og det ridderlige samfund de har skabt.

Det er en storyline der byder på 30 timers unik historiefortælling, som vil tage spillerene forbi en række unikke lokationer tværs over High isle, som aldrig før har været en del af Elder Scrolls-spillene. Majestætiske bruge, farlige jungler og flotte hvid klipper - det står til at blive en flot zone at udforske.

The Elder Scrolls Online: High Isle
The Elder Scrolls Online: High IsleThe Elder Scrolls Online: High Isle

Desuden byder udvidelsen på nye kompagnoner, nye Public Dungeons, World Bosses, Delves og helt nye World Events ved navn Volcanic Vents. Dertil kommer også et nyt Trial for 12 spillere ved navn Dreadsail Reef. Til sidst er der også et kortbaseret minispil ved navn Tales of Tribute.

Sidstnævnte er faktisk et in-game kortspil, hvor spillere skal dyste imod NPC'er og andre spillere fra diverse tavernaer omkring i Tamriel. Det siges at være hurtigt, strategisk og der er sågar pointtavler så du kan vise hvem der er bedst.

The Elder Scrolls Online: High IsleThe Elder Scrolls Online: High Isle

Men det her er altså en stor udvidelse, og derfor er der et utal af nye muligheder i The Elder Scrolls: High Isle, som du opdager ved egentlig bare at dykke ned i det. Det kan du faktisk i dag på PC, Mac, Steam og Stadia. Konsolspillere skal dog kun vente til d. 21 juni, hvor den lanceres på PlayStation og Xbox.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold