Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Bliv Legends' Setty og Kami er 2022 Fortnite Championship Series Invitational sejrherrer

Duoen vandt den første personlige LAN Fortnite begivenhed i årevis.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter et par år med udelukkende onlinespil efter pandemien var Epic Games vært for den første personlige LAN-konkurrencedygtige Fortnite-begivenhed i årevis i den forløbne weekend, og nu hvor turneringen er slut, har vi en sejrherre at rapportere om.

Det er Become Legends-duoen Iwo "Setty" Zając og Michał "Kami" Kamiński, der har stået distancen og vundet Fortnite Championship Series 2022 Invitational. Holdet scorede flest point i løbet af de to konkurrencedage og nettede 368 i alt, hvilket satte dem foran den anden placerede duo Harry "veno" Pearson og Aleksa "Queasy" Cvetkovic, der opnåede i alt 348.

Dette resultat betyder, at Become Legends-duoen tager hjem med ikke bare verdensmesterskabet og trofæet, men også $ 200.000 i præmiepenge, der skal deles mellem parret, hvilket udgjorde en femtedel af den fulde præmiepulje.

Nu hvor denne turnering er slut, er alle øjne rettet mod Epic, og hvad deres plan er for 2023-sæsonen.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold