Dansk
Gamereactor
nyheder
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Blitzchung udtaler sig igen om det kontroversielle Hearthstone-ban

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste efterår traf Blizzard beslutningen om at bandlyse den professionelle Hearthstone-spiller Ng Wai "Blitzchung" Chung, efter han under en officiel turnering udtrykte støtte til de igangværende protester i Hong Kong. Blizzard undskyldte for håndteringen af sagen (dog på utilfredsstillende vis for mange) under BlizzCon, men åbenbart har de aldrig undskyldt overfor ham.

I et interview med People Make Games fortæller Blitzchung, at han fortsat er en kende skuffet over hele sagen, og at Blizzard endnu ikke har undskyldt. Han mener do at handlinger taler højere end ord, og Blizzard har da også lovet at kigge nærmere på den måde de håndterer de sager fremadrettet.

"Yeah, a bit disappointed in Blizzard. But I mean, it's something I can... I can understand. [To me], Blizzard is like what Hong Kong's like to me right now. Maybe it's getting worse, but do I hate it? No, I don't hate it."

Blizzard har endnu ikke offentligt ændret strategi hvad angår semi-politiske udtalelser under officielle udsendelser.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...



Indlæser mere indhold