Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Blast Pro-turneringen i Royal Arena nyder godt af rekordsalg

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år løb den gigantiske Counter-Strike: Global Offensive-turnering Blast Pro Series af stablen i København, og turneringen endte med at være sådan en stor succes, at turneringen vender tilbage til Royal Arena til november. I går gik billetsalget i gang, og lynhurtigt stod det klart at salget ville slå rekorder.

Billetsalget åbnede mere specifikt kl. 10 mandag morgen, og efter et par timer var over halvdelen af billeterne revet væk. I skrivende stund er pladserne foran scene på gulvet alle udsolgt, og de resterende billetter forsvinder hurtigt.

"Vi kan virkelig mærke, at det store arbejde der er gjort for at fremme esporten som folkelig live-underholdning gør en forskel. BLAST Pro Series er lavet i et format, der på alle områder har live-tilskueren i centrum, og i en form, der både forkæler hard core fans og inkluderer alle nysgerrige, som kun har stiftet bekendtskab med esport i en mere perifer form."

"De første timer af billetsalget viser en markant stigning i interessen, og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at melde udsolgt langt hurtigere i år end til premieren sidste år. BLAST Pro Series er med afstand den største live esport-event på dansk grund, men bedømt ud fra forhåndsinteressen og salget her til morgen, kunne vi fylde Royal Arena både to og tre gange i år," fortæller Jordi Roig, der er producer på Blast Pro Seres-turneringen.

Skal du ind og se Blast Pro senere på året?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Rfrsh

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold