Dansk
Gamereactor
lifestyle

Bings AI-chatbot er allerede blevet drevet til vanvid

At blive memed til sindssyge synes at være en ret til passage for nye AI-værktøjer nu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ChatGPT har vist sig at være noget af en revolution på internettet i slutningen af 2022 og begyndelsen af 2023. Microsoft afslørede for nylig sin nye AI Bing chatbot, der bruger ChatGPT-teknologi, og ligesom den teknologi, der kom før den, bliver denne nye AI skubbet til sine grænser af folk på internettet.

Fra opfordringer, der beder Bing om at reagere på det giftige olieudslip i Ohio i stil med GLaDOS, til at få AI til at glemme, hvad det er, er subreddit dedikeret til Bing fuld af mærkelige og skøre historier om chat-AI, der skubbes til dets grænser.

Mens mange mener, at de simpelthen tester, hvad AI kan opnå, har der været en betydelig modreaktion fra dem, der mener, at nogle tager det for langt, og at tvinge Bing til at reagere på forfærdelige scenarier mishandler AI.

Der er nogle, der endda tænker ned ad linjen, på grund af den lethed, hvormed Bing manipuleres, kan en chatbot som denne bruges til at sprede misinformation i fremtiden. Lige nu ser det dog ud til, at mange mennesker bare har det sjovt med at fortælle Bing, hvad de skal skrive.

Dette er en annonce:
Bings AI-chatbot er allerede blevet drevet til vanvid


Indlæser mere indhold