Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BIG Clan har udvidet sit partnerskab med SkinBaron

De to vil arbejde sammen i yderligere to år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den tyske esportsorganisation BIG Clan har meddelt, at den har forlænget sit partnerskab med den digitale markedsplads, SkinBaron. Aftalen vil se de to arbejde sammen i yderligere to år, og vil se duoen arbejde på en række Counter-Strike tema indhold fremover.

"Det er med stor glæde, at vi kan annoncere forlængelsen af vores partnerskab med SkinBaron med yderligere to år. SkinBaron har været vores partner i lang tid, og vi har en særlig dyb forbindelse med dem," siger Daniel Finkler, administrerende direktør for BIG Clan.

"Tobias "tow b" Herberhold, deres CEO, plejede at coache vores CS:GO-team, der nåede førstepladsen globalt og vil fortsætte med at støtte os med SkinBaron. Det er noget helt særligt, og vi føler os beærede over at være partner på et af verdens førende hudmarkeder."

Der er ingen omtale af nogen økonomi i forbindelse med handlen.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold