Dansk
Gamereactor
nyheder
Beyond Good & Evil HD

Beyond Good & Evil HD snart

Kommer i februar eller marts

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Endelig har vi fået noget der minder om en håndgribelig udgivelsesdato for Beyond Good & Evil HD, Ubisofts remake af det roste og desværre også oversete actioneventyr fra forrige konsolgeneration.

Spillet vil nemlig udkomme på Xbox Live Arcade som led i Microsoft House Party-serie af udgivelser. Ligesom Torchlight, der også er del af House Party, er det nøjagtige udgivelsestidspunkt ikke offentliggjort endnu, men House Party starter den 18. februar og forventes at vare fem uger.

De øvrige spil i House Party er Hard Corps Uprising (der udkommer først), Bejeweled Blitz Live og Full House Poker. Priserne er ikke kendte endnu.

Beyond Good & Evil HD
HQ

Relaterede tekster

Beyond Good & Evil HDScore

Beyond Good & Evil HD

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Ubisoft har lyttet til sine fans og er klar med en finpudsning af et af deres bedste eventyr nogensinde. Vi har genbesøgt Hillys og er taget på eventyr med Jade og Pey'j. Læs anmeldelsen lige her...

1
Gensynsspecial: Beyond Good & Evil

Gensynsspecial: Beyond Good & Evil

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

E3 er lig med mange ting, og her på redaktionen er Ubisofts pressekonference lig med, at vi krydser alle fingre, tæer og hvad ellers krydses kan, i håb om at dette...Indlæser mere indhold