Dansk
Gamereactor
nyheder
Beyond Good & Evil 2

Beyond Good & Evil 2-studiechefen er blevet fjernet fra stillingen

Angiveligt er studiet ved at gennemgår et "major leadership shakeup".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du gik og troede at der så småt var ved at komme styr på Beyond Good & Evil 2 bag scenetæppet, så kan du roligt tro om igen, for det her spil er ikke færdig med at havne i suppedasen, tydeligvis.

Som Kotaku skriver har Ubisoft Montpellier åbenbart været genstand for en større arbejdsmarkedsundersøgelse, og i den forbindelse er studiechef Guillaume Carmona blevet fjernet fra sin stilling - det vides dog endnu ikke helt konkret hvorfor.

Angiveligt er den her undersøgelse startet grundet det høje antal ansatte der er blevet langtidssygemeldt. En talsperson for studiet har sagt følgende.

"The Montpellier development team is undergoing well-being assessments through a third-party for preventative measures and to evaluate where additional support may be needed."

Det er ikke kun Carmona der er røget, for Kotaku skriver også at instruktører Jean-Marc Geffroy og Benjamin Dumaz begge er blevet erstattet af Emile Morel og Charles Gaudron. Desuden siger kilder også at udviklerne stadig har svært ved at nagle en ordentlig kreativ vision for spillet.

Beyond Good & Evil 2

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold