Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Super Mario Bros. Movie

Bergsalas grundlæggere medvirker i Super Mario Bros-filmen

Owe Bergsten har fået en lille rolle i den svenske udgave af filmen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Du kender sikkert Nintendo, men herhjemme i Norden er det virksomheden Bergsala der har været med til at sikre et stærkt fodfæste. De har i flere omgange fået æren for at sikre succes både her, men også i andre dele af Europa, og som en slags ære får grundlæggeren bag den virksomhed nu en lille rolle i den svenske udgave af Super Mario Bros-filmen.

Han hedder Owe Bergsten, og mange mener at han er en af grundene til at spilbranchen fik fat om det nordiske publikum tilbage i 80'erne. Vi siger at han har en "lille" rolle, men faktisk har han seks små roller. Han har sagt dette til Gamereactor om sin medvirken:

"Jeg er meget stolt over at få lov til at medvirke i Super Mario Bros-filmen. Det er utroligt sjovt, at de stoler på mig på den måde. Det har været en ære at være en del af dub-processen. Lad os ikke overdrive min medvirken, den er minimal, for mig har det været en stor oplevelse, og en stor ære."

Filmen ankommer i næste uge. Glæder du dig?

The Super Mario Bros. Movie

Relaterede teksterIndlæser mere indhold