Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Avengers

Bekræftet: Marvel's Avengers dør til september

Men ikke før spillet har fået en sidste stor opdatering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der florerede kort rygter om at Marvel's Avengers snart ville ophøre med at modtage dedikerede indholdsopdateringer fra studierne bag, Crystal Dynamics og delvist Eidos Montreal. Men det skulle ikke vare længe denne gang før det blev endeligt bekræftet.

Det er blevet officielt bekræftet via spillets hjemmeside, at al støtte til spillet trækkes d. 30 september, og at den allersidste opdatering kommer d. 31 marts.

Allerede fra slutningen af marts er det ikke muligt at købe valutaer, og det der forbliver på din konto efterhånden konverteres til Units, Upgrade Moduler, DNA Keys og andre ressourcer. Desuden bliver alle kosmetiske ting og sager gjort gratis efter den dato.

Spillet fjernes helt fra digitale markedspladser d. 30 september, og selvom at serverne vil forblive online, så skal du ikke forvente nogen form for support overhovedet efter den dag.

HQ
Marvel's Avengers

Relaterede teksterIndlæser mere indhold