Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 1

Battlefield 1's næste DLC Apocalypse lander i næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Battlefield 1's næste DLC, Apocalypse, lander i næste måned og bringer fem nye baner med sig samt en ny spiltype der fokuserer udelukkende på luftangreb.

Tre af de kommende baner, Passchendaele, Caporetto og River Somme, bliver en del af de sædanlige spiltyper, mens London Calling og Razor's Edge bliver to baner eksklusivt til den nye spiltype Air assault, hvor de forskellige fraktioner kæmper i luften.

Ejere af Premium Pass får adgang til den nye DLC i februar, og sammen med banerne kommer der også nye køretøjer, udstyr samt våben. Blandt andet vil der være to nye bombefly på Corotto-banen, og seks nye våben, deriblandt et antiluftskyts-våben til Assault-klassen.

Desuden kommer der også en ny specialisering, Affliction, der skiller sig meget ud fra de øvrige. Hvor de nuværende specialiseringer såsom Assault og Medic giver fordele, giver den nye specialisering udelukkende negative effekter. Den nye specialisering giver spilleren mulighed for at starte et spil med en minusscore på 200, eller for eksempel en påtvungen gasmaske igennem hele kampen. Det vides endnu ikke hvad fordelene for specialiseringen er, men vi kan forestille os at man låser op for unikke ting ved at rende rundt med disse ulemper.

Battlefield 1

Relaterede tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet af Oliver Thulin

For at propellere serien fremad er DICE gået tilbage i tiden, og det viser sig at være et yderst klogt træk.Indlæser mere indhold