Dansk
Gamereactor
nyheder
Batman: Arkham City

Batman: Arkham Asylum måske på vej til Xbox One og PS4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går skrev vi at Batman: Arkham Knight var blevet udsat til den 23. juni, og det er klart at de vil være sikre på at udgive et spil uden for mange bugs. Alt andet vil være en ærgerlig slutning på Batman trilogien.

Sammen med nyheden dukkede et rygte op om at de første to spil vil blive udgivet til Xbox One og PlayStation 4. Rygtet stammende fra IGN Italy og hvis det holder vand ser vi Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City i remastered editions til Xbox One og PlayStation 4 til efteråret, og planen er eftersigende at spillene skal nå julehandlen.

Batman: Arkham City

Relaterede tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Efterfølgeren til Årets Spil 2009 er endelig landet. Rasmus har iført sig kappe og maske for at fortælle alt om den kappeklædte hævners nye eventyr i Batman: Arkham City.

7
Stort påskeudsalg på Xbox Live Marketplace

Stort påskeudsalg på Xbox Live Marketplace

NYHED. Skrevet af Lee West

Major Nelson fortæller nu, at der er masser af påsketilbud til Xbox 360-ejere på Xbox Live Marketplace. Der bydes både på spil og DLC under udsalget, og rabatterne...

Batman dropper Games for Windows Live

Batman dropper Games for Windows Live

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

I dag er en glædens dag for alle Batman-fans på PC. Warner meddeler nemlig, at de dropper Games for Windows Live fra både Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City og...



Indlæser mere indhold