Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pro Evolution Soccer 2017

Barcas stadion er nu kun med i PES 2017 og ikke FIFA 17

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom FIFA-serien er det ubestridt største fodboldspil, så er det ikke det eneste. Hvert år kæmper konkurrenten Pro Evolution Soccer om at vælte FIFA af tronen, og alle kneb gælder i kampen mellem de to.

For eksempel har EA Sports, udgiveren bag FIFA 17, indgået et partnerskab med den spanske La Liga om rettighederne til at bruge holdnavne, ligaens logo og grafik, samt at gengive La Liga-holdenes stadions nøjagtigt i spillet.

Nu har Konami, der laver Pro Evolution Soccer, så afsløret deres modtræk. De har nemlig lavet en særlig aftale med storklubben FC Barcelona, der blandt andet betyder at deres hjemmebane, Camp Nou, kun er med i Pro Evolution Soccer 17.

Og selvom EA Sports har lavet et partnerskab med La Liga, så står det Konami frit for at indgå aftaler med de spanske klubber enkeltvis. Udover FC Barcelona ligger det også fast, at Atlético Madrid er med i Pro Evolution Soccer med logo, stadion og autentiske spillere. De fulde lister med hold og spillere kommer formodentlig i forbindelse med den tyske Gamescom-messe i august.

Det store fodboldspilsderby kommer til at ske i september, hvor både FIFA 17 og Pro Evolution Soccer 2017 udkommer.

Pro Evolution Soccer 2017Pro Evolution Soccer 2017Pro Evolution Soccer 2017Pro Evolution Soccer 2017
HQ
Pro Evolution Soccer 2017Pro Evolution Soccer 2017Pro Evolution Soccer 2017Pro Evolution Soccer 2017

Relaterede teksterIndlæser mere indhold