Dansk
Gamereactor
nyheder
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III tjente flere penge på Steam i 2023 end Hogwarts Legacy og Starfield tilsammen

Alt tyder på at Larians RPG er en gigantisk succes.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hogwarts Legacy betragtes som værende en af 2023's helt store vindere, og der er i hvert fald blevet solgt over 20 millioner eksemplarer. Udvikler Larian har ikke givet os en klar ide om hvor mange eksemplarer af Baldur's Gate III der er blevet solgt, men bare alene via Steam har de tjent rigtig, rigtig gode penge.

Video Game Insights har udgivet en ny Global PC Market Report , og her fremgår det at Baldur's Gate III er en absolut titan på PC-markedet i særdeleshed.

De estimerer at spillet har omsat for $657 millioner i 2023, og det placerer det på førstepladsen på PC efterfulgt af Hogwarts Legacy med $341 millioner og Starfield med $235 million. Sidstnævnte er desuden også ret imponerende, taget i betragtning af at dette er omsætning fra Steam primært, hvor spillet kun gav mening at købe for at få tidligt adgang inden det landede på PC Game Pass.

Udover det er Resident Evil 4 Remake på fjerdepladsen med $159 millioner og Sons of the Forest på femtepladsen med $116 millioner.

Baldur's Gate III

Relaterede tekster

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severing

Er Baldur's Gate III virkelig et af de bedste rollespil nogensinde? Ja, uden tvivl, mener vores anmelder.Indlæser mere indhold