Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III lader dig endelig ændre dit udseende undervejs i spillet

Det nye magiske spejl kan gøre meget, men det er ikke almægtigt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den nylige tredje opdatering til Baldur's Gate III var ret omfattende, da den ikke blot gør spillet tilgængeligt på Mac, men også giver dig mulighed for at ændre din karakters udseende undervejs i spillet - noget, fans har efterspurgt lige siden spillets udgivelse.

Du kan finde det nye magiske spejl i din lejr, så snart du har opdateret spillet. Spejlet tillader dig at ændre dit udseende, når du vil. Der er dog et par ulemper ved denne nye tilføjelse til lejren.

For det første kan du ikke ændre din race eller din kropstype. Hvis du før var en muskuløs ork, kan du ikke bare skrumpe ind og blive til en gnom. Du kan desuden heller ikke ændre Origin Characters' udseende, hvilket er forståeligt nok, da de er skabt til at se ud på en bestemt måde.

Men hvis du bare vil ændre dit udseende, din stemme og/eller dit pronomen, så er det magiske spejl klar til at hjælpe dig.

Baldur's Gate III

Relaterede tekster

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severing

Er Baldur's Gate III virkelig et af de bedste rollespil nogensinde? Ja, uden tvivl, mener vores anmelder.Indlæser mere indhold