Dansk
Gamereactor
nyheder
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III har genereret over $90 millioner i profit for Hasbro

Spillet er en massiv økonomisk succes.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kan vist ikke komme bag på nogen efterhånden, at Baldur's Gate III både var og er en massiv økonomisk succes for udvikler Larian Studios, der både selv har udgivet og udviklet spillet. Vi ved ikke præcis hvor meget studiet har tjent på spillet endnu, men vi har dog fået et lille hint.

For Hasbro ejer officielt Dungeons & Dragons-licensen, som så er lånt ud til Larian i bytte for en ukendt procentdel af overskuddet, og takket være deres seneste finansbriefing ved vi at spillet alene for Hasbro har genereret over $90 millioner.

Hasbro CEO Chris Cocks siger dog (via Bloomberg), at de nu forventer at salgstempoet vil falde betragteligt, og derfor også overskuddet genereret fra licensen:

"As you turn the corner into 2024, in the front half of the year, you're still going to have the tail from Baldur's Gate 3. However, sales will be slower paced compared to the previous two quarters."

Baldur's Gate III

Relaterede tekster

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severing

Er Baldur's Gate III virkelig et af de bedste rollespil nogensinde? Ja, uden tvivl, mener vores anmelder.Indlæser mere indhold