Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield: Bad Company

Bad Company bliver til tv-serie

Action-komedieserie til Fox

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Skydespillet Battlefield: Bad Company er på vej til at blive en tv-serie, skriver Deadline Hollywood. Serien er bestilt af tv-kanalen Fox, og udvikles af Sony TV, Happy Madison og Alias-forfatteren Jogn Eisendrath.

Serien bygger på de fire hovedpersoner fra Bad Company-spillene, der nu har forladt militæret til fordel for en karriere i den private sektor. De finder dog snart ud af at deres tidligere øverstbefalende udnyttede dem til at fremme en skyggeenheds skumle interesser, og nu vil have dem dræbt for at dække sine spor.

Bad Company beskrives som en action-komedieserie, og afsnittene er planlagt til at vare 60 minutter (inklusiv reklamer). EA's Patrick Bach og Patrick O'Brien er med som executive producers.

Der er endnu intet forlydende om hvem der medvirker, hvornår optagelserne til pilotafsnittet går i gang, eller hvornår serien eventuelt får premiere.

Battlefield: Bad Company

Relaterede tekster

Battlefield: Bad CompanyScore

Battlefield: Bad Company

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Krig kan være en grim ting, men også virkelig indbringende. Tanggaard har raget til sig i Digital Illusions seneste...Indlæser mere indhold