Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Atomic Heart

Atomic Heart runder fem millioner spillere på under en måned

Xbox Game Pass har nok hjulpet en smule.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For en lille måneds tid siden udkom det Bioshock-inspirerede Atomic Heart, der foregår i en alternativ version af Sovjetunion i 1950'erne. Spillet fik en lidt blandet modtagelse, men overordnet vejede de positive elementer højere end de negative, og her på siden kvitterede vi med et 8-tal.

Det er dog ikke kun kritikerne, som har taget pænt imod spillet. På Twitter meddeler udvikleren Mundfish, at Atomic Heart har haft mere end 5 millioner spillere på tværs af PC, Xbox og PlayStation.

Selvom en del af spillerne nok har prøvet spillet gennem Xbox Game Pass, så er der alligevel tale om en flot total, med tanke på, det er en ny IP fra et relativt ukendt studie.

Efter sigende skulle Mundfish, opmuntret af den positive lancering, allerede være i gang med at planlægge en potentiel efterfølger.

Atomic Heart

Relaterede tekster

1
Atomic Heart Annihilation InstinctScore

Atomic Heart Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Forulempet af en talende and og stikirenddreng for en liderlig AI - Annihilation Instinct er lige så underligt som hovedspillet, men er det også lige så godt?

Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Du er tilbage i USSR, og du aner ikke, hvor heldig du er.Indlæser mere indhold