Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Atomic Heart

Atomic Heart indfriede udgiver Focus Home Interactive forventninger

Og det er selvom at spillet blev lanceret på Game Pass fra start af.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Atomic Heart endte godt nok med at blive lidt af et kontroversielt spilprojekt på mange måder, men angiveligt ræsonnerede det så meget med fans verden over, at det formåede at møde udgiver Focus Home Interactives interne forventninger, til trods for at det blev gjort tilgængeligt på Game Pass på selve lanceringsdagen i februar.

Focus har afsløret via deres investormøde at takket være Atomic Heart, A Plage Tale: Requiem og Evil West (blandt andet), så steg omsætningen med 36.2% sammenlignet med sidste finansår. Desuden lader det til at alle tre spil klarede sig bedre end ventet.

Focus sagde dog at specifikt Atomic Heart har præsteret "above the group's initial expectations," dog uden at sætte konkrete tal på.

De har tidligere bekræftet at over fem millioner spillere har prøvet det en måned efter lanceringen, men det vides endnu ikke hvor mange eksemplarer de reelt set har solgt.

Atomic Heart

Relaterede tekster

1
Atomic Heart Annihilation InstinctScore

Atomic Heart Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Forulempet af en talende and og stikirenddreng for en liderlig AI - Annihilation Instinct er lige så underligt som hovedspillet, men er det også lige så godt?

Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Du er tilbage i USSR, og du aner ikke, hvor heldig du er.Indlæser mere indhold