Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Atlanta Faze er tilbage på toppen af CDL

Call of Duty League-holdet har vundet den Boston-baserede Major II.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er et godt stykke vej gennem 2023 Call of Duty League sæsonen på dette tidspunkt, da årets anden Major nu er afsluttet. Turneringen blev afholdt i Boston og arrangeret af Boston Breach-holdet, hvor alle holdene deltog og konkurrerede om titlen som mestre, og efter et opslidende fire-dages kampprogram er der udpeget en vinder.

Efter en lang serie, der gik til seks kort, er Atlanta Faze blevet udnævnt som sejrherre i Major II. Holdet besejrede Los Angeles Thieves for at tage turneringen og gøre Faze til franchisen for at slå på vej ind i årets tredje Major.

Med hensyn til hvornår kvalifikationen til den tredje Major er sat til at starte, vil der være en kort pause, og derefter samles konkurrencespillet op igen den 17. februar.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold