Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Asus ROG Harpe Ace Aimlab

Asus gør det to gange i træk, og levere et stykke hardware der brillerer på alle parametre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

For nylig kunne vi give et ganske flot 10-tal til Asus' nyeste flagskib på tastaturmarkedet, Azoth, for det skulle vise sig at selvom at Asus ikke er nær lige så promoveret som eksempelvis Razer, så fortjener de for alvor at få ros for deres robuste og funktionsdygtige accessories.

HQ

Og her står vi altså relativt kort efter igen, denne gang med en mus så uendeligt præcis, og alsidig i sit design, at den fremadrettet er noget nær vores faste anbefaling til dem der for alvor ønske at præstere fremfor alt.

Asus ROG Harpe Ace Aimlab

Asus ROG Harpe Ace hedder den, mere specifikt, men vi har med vilje gemt det lille ekstra ord bagved, og det er "Aimlab", ja musen er designet og produceret igennem et stort samarbejde mellem Asus og den her ret hædrede institution, der ved alt hvad der er at vide om polling-rate, aim frames og granulær præcision.

Men før man kan være en god esportsmus, så skal man bare være en god mus også. Heldigvis er Harpe Ace lige netop det. Den vejer bare 54 gram, til trods for at der ikke bruges honeycomb. Der er både Bluetooth, 2.4GHz via dongle og trådet forbindelse, og donglen kan indsættes i et hulrum under selve musen. Der bydes på en ROG Aimpoint optisk sensor, der er tunet sammen med Aimlab, så vi snakker 36,000 DPI, og en polling-rate på 1000Hz. Der er to smagfulde ekstra knapper i venstre side i en ret fin blå accentfarve. Der er, med andre ord, alt her - forbindelsesmulighed, pasform, ekstra knapper, høj DPI, ja der er sågar sparsom RGB i musehjulet.

Dette er en annonce:

Det eneste der gør at Harpe Ace ikke er lavet for alle er at den bevidst er designet til at være meget lav, og det vil begrænse komforten ved længere brug for dem med ret store hænder, eftersom du nærmest instinktivt kaster dig ud i et lettere strukket "claw grip". Det skal dog siges at den er yderst fin at bruge til alt der ikke har med esport at gøre - faktisk er det en bedre mus end de fleste, og bringer nylige Razer-produkter i samme kategori til direkte skamme.

Asus ROG Harpe Ace Aimlab

Faktisk vil vi gå så langt som til at sige, at Ace Harpe er at foretrække i mange, mange situationer, inklusiv gaming af mere rolig karakter. Den er så præcis, så let, så responsiv, og netop når der batterilevetiden er på dusinvis af timer, og du har friheden til at forbinde tværs af tablets, laptops, desktops og andre enheder, så er der ingen begrænsninger her.

Men hvis du så absolut skal lege pro, eller semi-pro, så kan du downloade Aimlab Settings Optimizer, et stykke software der optimerer alle aspekter af brugsoplevelsen for dig. Her kan du tune DPI, polling og mange andre aspekter, så du er klar til kamp.

Dette er en annonce:

1290 kroner er ikke ingenting, men det her er samtidig en triumf af en mus, en mus der ikke behøver ekstra features, men er så perfekt i sin udformning, at vi til alle tider ville vælge den over en Viper - og det siger ikke så lidt.

10 Gamereactor Danmark
10 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold