Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis tager gla1ve med til ESL One Cologne som stand-in

Valves transferregler forhindrer Astralis i at spille med deres nyindkøbte spiller Kjaerbye til ESL One Cologne. Lukas "gla1ve" Rossander er med som stand-in.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det danske Counter-Strike-hold Astralis købte for nyligt Markus "Kjaerbye" Kjærbye fra Team Dignitas som led i en byttehandel, der sendte René "cajunb" Borg den anden vej. Og Kjaerbye har sparket røv for holdet i deres kampe lige siden.

Men der er en hage ved købet af Kjaerbye. Fordi han spillede for Dignitas til DreamHack Tours, der var et Valve-sponsoreret Minor-mesterskab, forhindrer Valves transferregler ham i at spille for Astralis ved det næste Major-mesterskab, ESL One Cologne.

Reglerne siger, at en spiller, der har spillet for et givent hold ved en Minor, kun kan spille for det samme hold ved den næste Major. Derfor er Kjaerbye udelukket ved ESL One Cologne, og Astralis er nødt til at spille med en stand-in.

Og den stand-in har holdet løftet sløret for i dag. Lukas "gla1ve" Rossander fra Copenhagen Wolves erstatter Kjaerbye ved ESL One Cologne.

Indtil da spiller Kjaerbye stadig med for Astralis, men holdet vil bootcampe med gla1ve efter ECS-finalerne er overstået for at forberede sig til ESL One.

Holdkaptajn Finn "karrigan" Andersen lovpriser gla1ve, som han spillede sammen med på Copenhagen Wolves i 2014. Han siger:

"I feel confident that gla1ve is the right fit for us. I know that he is good at adapting to new roles and he has a high skill ceiling. He will bring some experience to the table as well and if I know him right, he will do everything in his power to show that he is still a top class player."

ESL One Cologne finder sted den 5-10. juli, og har en præmiepulje på $1 million (6,6 millioner kroner).

Counter-Strike: Global Offensive
Lukas "gla1ve" Rossander skal spille for Astralis til ESL One Cologne. Her ses han spille i kvalifikationen til sidste års ESL One Katowice 2015, som del af holdet ESC. // Photo: Marcin Wróbel, ESL

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold