Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis siger farvel til cajunb og tager Kjaerbye om bord

Cajunb overtager den plads, som Kjaerbye efterlader hos Dignitas.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Danmarks to mest succesfulde Counter-Strike-hold, Astralis og Dignitas, har netop løftet sløret for en overraskende spillerhandel. Astralis siger farvel til René "cajunb" Borg, og erstatter ham med Markus "Kjaerbye" Kjærbye.

Byttehandlen kommer efter en række skuffende resultater for Astralis, der blev slået ud i gruppespillet til både DreamHack Masters Malmö og ESL Pro League-finalerne. For et hold, der skyder efter top 4-placeringer ved alle events, er det ikke godt nok.

Altså har holdet lavet en udskiftning, og det er lidt af et scoop, Astralis har gjort sig. Til trods for sin unge alder har Kjærbye allerede vist at han er en fremragende spiller. Og alligevel mener mange, at han stadig er langt fra at udleve sit fulde potentiale, så der burde være rigeligt plads til at han kan forbedre sig under Astralis' faner.

Samtidigt rykker cajunb til Dignitas, hvor han skal udfylde den plads, Kjaerbye efterlader. Det er en velkendt organisation, cajunb er på vej til, idet han spillede under Dignitas' navn sammen med resten af Astralis-holdet i 2014.

I en opdatering på Astralis' website skriver Kjaerbye om skiftet: "It feels amazing joining Astralis. I'm very excited but even more confident that it is a good fit for both the team and me, and I feel ready for the challenge. Joining Astralis is a dream for every Danish cs player, as it's not only the best team in Denmark, but a brand competing for big international titles, which perfectly suits my mindset and goals for the long term future."

Der er dog en enkelt hage ved handlen for Astralis: Eftersom Kjaerbye spillede for Dignitas til den nyligt afsluttede EU Minor, er han udelukket fra at spille for Astralis til det kommende ESL One Cologne Major-mesterskab. Men i alle andre ligaer og turneringer kan Kjaerbye spille for Astralis med øjeblikkelig virkning.

Counter-Strike: Global Offensive
Kjaerbye, der her ses under DreamHack Masters Malmö, forlader Dignitas til fordel for Astralis. // Photo: Adela Sznajder, DreamHack.

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold