Dansk
Gamereactor
artikler

De mest spændende spil i horisonten

Spilåret har været lidt tamt indtil videre. Nu begynder det store titler dog for alvor at melde deres ankomst.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er nu lidt over halvvejs i spilåret 2021. Hele udgivelsessituationen bærer stadig lidt præg af de mange udfordringer med hjemmearbejde under Corona, samt det faktum at de nye konsoller endnu ikke rigtigt er kommet i gear. Alligevel har vi fået en række yderst interessante titler allerede, såsom The Medium, Ratchet & Clank: Rift Apart og Resident Evil: Village.

Der er dog ingen tvivl om, at de fleste udgivere har gemt det tunge skyts til årets anden halvdel. Her er der masser af se frem til, og det er præcist, hvad vi gør med denne liste med de ti spil, vi er allermest spændte på. Ordvalget er ikke tilfældigt. For vi har ikke kun inkluderet spil, vi er overbeviste om bliver succeser. Flere af listens spil lover rigtigt meget, men i enkelte tilfælde kan vi godt være en smule bekymrede for, om de vil kunne leve op til de store forventninger.

Kun spil med en udgivelsesdato (eller meget præcist udgivelsesvindue) er taget i betragtning. Så altså ingen Horizon Forbidden West.

De mest spændende spil i horisontenDe mest spændende spil i horisontenDe mest spændende spil i horisonten
Dette er en annonce:

10. The Forgotten City
Første spil på listen udkommer allerede senere på måneden. The Forgotten City startede livet som en yderst populær mod til The Elder Scrolls V: Skyrim, men står nu til at få en separat udgivelse. Handlingen er i mellemtiden blevet flyttet fra Tamriel til det antikke Rom, hvor du skal løse op for en tidsknude ved at undersøge et dybt og forgrenet mysterium.

Udvikleren lover realistiske karakterer med egne dagsordner, en ikke-liniær historie med flere slutninger og en flot åben verden med autentisk romersk arkitektur. Bliver løfter indfriet, kan The Forgotten City blive en af årets helt store titler.

Udkommer den 28. juli til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Switch og PC.

9. No More Heroes 3
Travis Touchdown vente for et par siden tilbage i Travis Strikes Again: No More Heroes, men selvom spillet var ganske underholdende i co-op, så var det ikke helt det comeback, vi havde håbet på. Snart får snigmorderbranchens førende Otaku dog endnu en chance.

Dette er en annonce:

I No More Heroes 3 står der endda mere end Travis' gevaldige ego på spil. En galaktisk prins har invaderet Jorden, og det er op til den kantanasvingende snigmorder at redde os alle sammen. Med Suda51's skæve humor og nye open-world aktiviteter, skal det nok ganske underholdende. Men om spillet også vil overbevise andre end Grasshopper Manufacturs inkarnerede fans, tør vi endnu ikke spå om.

Udkommer den 27. august til Nintendo Switch.

De mest spændende spil i horisonten

8. Lost Judgment
Det originale Judgment var et udmærket spinoff til Yakuza-serien, men så heller ikke meget mere end det. Sega og Ryu Ga Gotoku Studio har dog skruet ambitionere i vejret med efterfølgeren, der som det første spil i serien udkommer simultant i Japan og i Vesten.

Nu hvor Yakuza-serien er gået over til ren turbaseret kamp, bliver det fremover her, vi skal få vores action-fiks, og vi er spændte på, hvad detektiven kan levere. Ikke mindst fordi han denne gang skal gå undercover på et gymnasie. Det kan da kun blive herligt akavet!

Udkommer den 24. september til PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X.

7. Deathloop
Tidsløkker er blevet et vældigt populært greb i spilbranchen, men i Deathloop virker det til at være mere end en gimmick. Du spiller som en lejemorder, der skal forsøge at dræbe syv mål på en og samme dag. For at det kan lade sig gøre, må du derfor lære deres rutiner at kende og planlægge dine attentater ned til den mindste detalje. Tænk Hitman, men på et helt nyt niveau.

Sagen kompliceres af, at vi har en rivaliserende lejemorder lige i hælene, hvis opgave det er at stoppe os med alle midler. Spillet virker til at være baseret på de kreative mekanikker i Dishonored, og formår det at underholde os med en medrivende historie, ser det for alvor spændende ud.

Udkommer den 22. september til PS5 og PC.

De mest spændende spil i horisonten

6. Forza Horizon 5
Gamereactors danske redaktion er ikke fyldt med de største racerentusiaster (det lader vi svenskerne om), men derfor ser vi alligevel frem mod Forza Horizon 5. E3-præsentation var ganske imponerende, og udviklerne skal have stor ros for virkelig at være gammilde med gameplayet i en tid, hvor trailere ofte ikke indeholder meget af slagsen.

Vi er dog lidt bekymrede over Xbox One-versionen. Vil denne nogenlunde kunne følge med sin storebror med den langt større motor? Der skal skæres nogle imponerende hjørner, for at det kan lade sig gøre, og vi er en smule bekymrede over, at PlayGround endnu ikke har fremvist denne version. De mange fans, der spiller på de gamle konsoller, fortjener snart at se spillet på deres nuværende platform.

Udkommer den 9. november til Xbox One, Xbox Series X og PC.

5. Age of Empires IV
Rigtig mange fans anser Age of Empires II for at være det bedste spil i serien, og det forstår vi godt. Det er derfor opmuntrende, at det kommende Age of Empires IV igen tager udgangspunkt i Middelalderen.

Strategispillet vil byde på voldsomme sammenstød internet i Europa som 100-års krigen mellem Frankrig og England, men vi får heldigvis også flere af de sammenstød mellem civilisationerne, der kendetegner serien. Spillets stil virker bevidst retroinspireret, men vi håber nu også at Relic Entertainment har et par friske tricks oppe i ærmet, da RTS-genren trænger til lidt fornyelse.

De mest spændende spil i horisonten

Udkommer de 28 oktober til PC.

4. Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 virker til at have været igennem lidt af et udviklingshelvede siden annonceringen tilbage ved E3 2018. Men nu er der endeligt lys for enden af tunnelen, og da Techland for nyligt fremviste spillet var det svært ikke at lade sig rive med af den stemningsfulde trailer.

Spillets åbne verden er fire gange større end originalens, og udvikleren har denne gang lagt ekstra kræfter i historien med flere forskellige faktioner, man kan arbejde for eller spille ud mod hinanden. Vi er ikke overbevist om, at spillet bliver en succes, men vi er godt nok spændte på at se resultatet.

Udkommer den 9. december til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og PC.

3. Metroid Dread
De mest inkarnerede Metroid-fans har allerede revet det meste hår af hovedet i ren frustration over de manglende opdateringer om Metroid Prime 4. Om Metroid Dread får håret til at gro ud igen er nok tvivlsomt, men om man er skaldet eller ej, så ser det første 2D-Metroid i 19 år yderst interessant ud.

Ud fra hvad vi allerede har set af spillet, er vi slet ikke i tvivl om, at udvikleren kan levere et medrivende spil med solidt gameplay. Men kan spillet også skabe den samme atmosfære som de tidligere kapitler, og vil det kunne konkurrere med moderne Metroidvanias? Det kan vi næsten ikke vente med at finde ud af.

Udkommer den 8. oktober til Nintendo Switch.

De mest spændende spil i horisonten

Battlefield 2042
Efter det lidt skuffende Battlefield V er EA og Dice klar til at tage det næste skridt ind i den digitale krigsførelse. Kampe med 128 og gigantiske kort får forventninger til at sige i vejret som en raket, men vil den også ramme sit mål, eller bliver Battlefield 2042 en gevaldig fuser?

Vi ser det som et positivt tegn, at spillet er uden singleplayer. Dice derfor kan fokusere fuldt ud på, hvad de er bedst til. Men det ligger også yderligere pres på spillets servere fra Dag 1 af. Med Call of Duty og et vidst FPS fra Microsoft i horisonten, er der ikke råd til flere af de sløve starter, som DICE efterhånden er blevet berygtede for.

Udkommer d. 22. oktober til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og PC.

Halo Infinite - Jul 2021
Der kunne vist aldrig være tvivl om førstepladsen. Halo Infinite har fået et år længere i ovnen, men nu må Xbox Series X's første flagskibstitel også vise, hvad den er lavet af.

De mange spændende Xbox-spil i horisonten tager en smule af presset. Microsoft og Xbox skal nok klare sig selv uden Halo Infinite. Men for 343 er det her chancen for at vise, at man er en værdig aftager for Bungie.

Sikke en kamp det bliver, når Battlefield, Call of Duty og Halo igen kommer til at kæmpe om de mange FPS-fans opmærksomhed!

Udkommer julen 2021 til Xbox Series X og PC.

De mest spændende spil i horisonten

Hvilke spil ser du særligt frem til resten af året?



Indlæser mere indhold