Dansk
Gamereactor
artikler

Live Service Roundup - Uge 19 og 20

Watch Dogs Legion Online får en masse nyt indhold, mens at Destiny 2 går en ny sæson i møde.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tiden fortsætter ufortrødent sin stædige gang, og rundt omkring hos spilstudierne, bliver der skabt masser af nyt indhold til vores yndlings live-service-spil. Her er nogle af de mest interessante opdateringer, du kan se frem til inden for de næste to uger.

Destiny 2: Season of the Splicer

Destiny 2 fløjter op for sin næste sæson d. 11. maj og byder i den forbindelse på nye aktiviteter og en masse nyt loot, du kan anvende i din kamp mod The Darkness. Under overskriften Season of the Splicer flytter vi for en stund fokus fra Cabal imperiet under ledelse af kejserinde Caiatl og vender i stedet våbnene mod robotterne Vex, der har fanget The Guardians i en simulation med det ildevarslende navn The Endless Night.

Er du ikke interesseret i spillets lore, er der heldigvis også nogle nye aktiviteter, der centrerer sig omkring, dit forsøg på at trænge ind i simulationen og ødelægge den indefra, hvilket blandt andet inkluderer seks mands matchmaking-delen Override. Season of the Splicer introducerer også en række fundamentale ændringer i forhold til, hvordan vi personliggør vores Guardians. Det imødesete system Armor Synthesis vil endelig gøre sit indtog, hvilket lader os tilpasse vores Guardians, præcist som vi har lyst til, uden vi behøver at anvende udstyr med lave stats.

Endeligt byder Season of the Splicer også på en gammel kending fra det originale Destiny i form af raidet The Vault of Glass. Denne version af The Vault of Glass vil afspejle oplevelsen fra det forrige spil, men vil også indeholde forbedringer og justeringer, der bringer oplevelsen på niveau med, hvad vi forventer fra Destiny 2.

Dette er en annonce:
HQ

Rainbow Six Siege: Apocalypse

Ubisoft har gjort et godt stykke arbejde med at holde Rainbow Six: Siege friskt over årene, og selvom Year 6 indholdet stadig lader vente på sig, har vi en ny event at kaste os over.

Apocalypse hedder den, og begivenheden byder på en hel ny spildel, hvor to hold bestående af specifikke operatører kæmper på en modificeret version af Outbreak mappet. Ideen er, at det ene hold skal forsvare en eksplosiv beholder, der kan flyttes rundt på, mens det andet hold skal forsøge at få fingrene i og afsikre beholderen, før tiden løber ud. Spildelen adskiller sig ikke radikalt fra hovedspillet, men den tilbyder et par unikke evner, såsom muligheden for at scanne områder for at finde beholderen, hvis du spiller på det angribende hold. Denne tidsbegrænsede begivenhed er allerede tilgængelig i spillet og vil løbe indtil d. 18. maj.

Dette er en annonce:

Apocalypse byder også en ny kollektion af kosmetiske udsmykninger til våben og operatører, der kan anskaffes i spillets in-game store. Så hvis du synes Valkyrie, Nomad, Smoke eller en af de andre karakterer trænger til en make-over har du nu chancen, mens begivenheden er live.

Live Service Roundup - Uge 19 og 20

Rocket League: NASCAR

Pysonix har ladet sig inspirere af motorsporten de seneste par uger og tilføjede fornyeligt Formel 1-biler til Rocket League. Næste punkt på listen er de amerikanske NASCAR-biler, der vil være tilgængelige i det populære free-to-play spil fra d. 9. maj.

Det nye sæt af biler er tilgængelige i NASCAR 2021 Fan Pack og inkluderer tre nye biler fra nogle af sportens top teams, sammen med en række kosmetiske klistermærker, der kan give et mere personligt look. Pakken, som kan købes i spillets in-game store, vil koste 2000 credits og kan foreløbigt anskaffes indtil d. 12. maj, om end den også vil blive tilgængelig under fremtidige NASCAR begivenheder.

Live Service Roundup - Uge 19 og 20

Watch Dogs: Legion Online

Vi har ikke haft anledning til at tale meget om Watch Dogs: Legion Online siden dets officielle lancering for et par måneder siden. Men den seneste titelopdatering tilføjer en masse nyt indhold, så lad os se, hvad det drejer sig om.

Allerede nu kan du tilgå private co-op sessioner, der ikke længere automatisk vil fylde dit party med andre spillere. Samtidigt tilføjes to nye gadgets, fem nye solo missioner og tre nye co-op missioner, der supplerer det allerede eksisterende indhold.

Ubisoft har også lavet en række ændringer til de daglige/ugentlige udfordringer og graden hvormed du opnår XP og indflydelsespoint, for at gøre det hurtigere at stige i niveau og tilgå nyt indhold.

Ejer du spillets Season Pass får du adgang til den nye spilbare karakter Mina Sidhu. Hun kommer udstyret med en kraftfulde tankekontrols-gadget kendt som OMNI Optik samt en mental blast-evne, der nok skal give de stakkels Albion-fodsoldater en alvorlig hovedpine.

HQ

Warframe: Sisters of Pavros

Warframe vokser sig hele tiden større, og den seneste tilføjelse er den kommende opdatering Sisters of Pavros.

Den omfattende opdatering bringer ikke blot en ny Warframe i form af The Yareli, men byder også en ny Corpus-trussel, fjendetypen der går under navnet Sisters of Pavros. Disse monstre er en ny variant af Kuba Lich og kommer med en specialiseret enhed, der ligner en metallisk kamphund og som kaldes The Hounds. Udover dette kan vi også se frem til nye våben og belønninger i Void Storm-missionerne, samt nogle få ændringer, der vil have indflydelse på blandt andet Augment opgraderinger.

Flere af disse justeringer vil allerede blive implementeret inden Sisters of Pavros-opdateringen lander - præcist hvornår dette sker, har Digital Extremes dog endnu ikke meldt noget ud omkring.

Live Service Roundup - Uge 19 og 20

Vi vender tilbage om to uger med de seneste opdateringer inden for Live-Service verdenen.



Indlæser mere indhold