Dansk
Gamereactor
artikler

Her er maj måneds spiludgivelser!

Maj er lige startet, og er fyldt med stærke spiltitler at se frem til!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Maj ser ud til at være en solid måned for spiludgivelser med blandt andet næste nummerede installation i survival-horror serien Resident Evil, det PvPvE Robin Hood-inspirerede Hood: Outlaws and Legends, Biomutants frodige insektfyldte verden, og meget mere. Vi kan se frem til en stærk måned med titler til både PC, PS4, Xbox One og Switch, men samtidig også nogle next-gen perler i løbet af måneden. Her er en gennemgang af nogle af månedens største titler:

Resident Evil Village
Endelig udkommer det længe ventede Resident Evil Village, som på trods af sit utrolig groteske udseende alligevel tryllebinder os med sin smukke æstetik, gyselige verden og medrivende historie.

Vi tager endnu en gang rollen som Ethan Winters - protagonisten fra Resident Evil 7: Biohazard, som denne gang er blevet meget mere nuanceret og ikke længere bare et spilbart kamera for spilleren. Ethan jagter Chris Redfield, som af en mystisk årsag både har skudt Mia og kidnappet Ethans datter Rose. Hvorfor, ved vi ikke, men baseret på trailers, gameplay footage og demoer, så er der masser af give sig i kast med med denne Resident Evil gysertitel, og vi glæder os til d. 7 maj!

Dette er en annonce:

I kan læse vores tanker om spillets demo og en timelang gameplay video her.

Her er maj måneds spiludgivelser!

Hood: Outlaws and Legends
I det kommende Robin Hood inspirerede PvPvE tager du rollen som én af fire ikoniske karakterer, og du skal samarbejde med dit hold om at stjæle skatte og lave heists. Twistet er dog, at du ikke kun spiller imod AI's, men der er også et modstander hold, som har samme opgave som dit, og det bliver med sikkerhed intens og nervepirrende, når hvert hold forsøger at slippe afsted med skatten uden at blive opdaget.

Der er flere forskellige klasser at vælge mellem, og du kan enten angribe stort og højtlydt, eller forsøge at stjæle skatten uden nogen nogensinde fatter mistanke. Det er op til dig og dit hold hvordan du bærer dig ad, når Hood: Outlaws and Legends rammer d. 10 maj.

Dette er en annonce:

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids
Assassin's Creed Valhallas første udvidelse rammer d. 13 maj, og kommer både til at introducere en helt ny lokation i Irlands mystiske heder, men også en helt ny modstander. I Wrath of The Druids skal Eivor nemlig bekæmpe en mystisk druidekult, og der er med sikkerhed masser at tage sig til i den kommende DLC.

Ud fra de få billeder vi har fået at se, så er der noget der tyder på, at Valhalla fortsætter den mystiske og mere fantasi-inspirerede vej for Assassins Creed og spillere kommer formentlig til at kæmpe mod mystiske kræfter i form af druide-kulten og ... varulve...

Så hop ind i Valhallas omfattende verden, når Wrath of the Druids rammer d. 13 maj.

Mass Effect Legendary Edition
Længe har fans råbt højt og formentlig ønsket ved hvert enkelt stjerneskud, at Mass Effect-spillene skulle få en remaster-behandling. Nu skal de ikke ønske længere, for Mass Effect Legendary Edition ankommer nemlig allerede i denne måned, og er en samling af remasterede versioner af den originale triologi.

Det er ikke kun en grafisk opgradering, men der er masser af gameplay-ændringer ligeså, og du skal nu ikke længere vente ét minut for at tage en forbandet elevator, så dét er mere end en remaster værdig. Så glæd jer til vende tilbage til Mass Effects medrivende og smukke verden. Mass Effect har aldrig set bedre ud end nu, og I kan få fingrene i Mass Effect Legendary Edition d. 14 maj.

Days Gone
Det kan godt være, at vi ikke får en efterfølger af Days Gone, men det skal ikke stoppe Sony i at udgive en PC-version af det fan-elskede biker-zombie-eventyr. PC spillere kan se frem til at dykke ned i den post-apokalyptiske verden d. 18 maj, og bekæmpe de massive zombie-hordes som nu vandrer rundt i ødelandet.

Opgradér din motorcykel og kør afsted mod horisonten som Deacon St. John i dette medrivende og smukke eventyr.

Biomutant
Biomutant blev først afsløret tilbage i 2017, og har siden da været på en lang rejse. Nu skal vi snart ikke vente længere for at få dette omfattende tegneserie-inspirerede eventyr i hænderne, når spillet ankommer d. 25 maj.

Skab din egen pelsede karakter, og bekæmp dine fjender med pistoler, kæmpe to-hånds sværd, og absurde specielle evner, når du forsøger at redde Livstræet fra forurening. Dine beslutninger har konsekvenser i denne åbne verden, og vi er spændte på at se hvor mange forskellige slutninger og måder man kan påvirke Biomutants smukke verden senere i måneden.

Her er maj måneds spiludgivelser!

Her er listeformen af månedens udgivelser:


  • Resident Evil 8 Village [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Stadia] - d. 7 maj

  • Hood: Outlaws and Legends [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] - d. 10 maj

  • Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Stadia] - d. 13 maj

  • Famicom Detective Club [Switch] - d. 14 maj

  • Mass Effect Legendary Edition [PC, PS4, XBO] - d. 14 maj (Mass Effect Legendary Edition pre-order)

  • Subnautica [Switch] - d. 14 maj

  • Subnautica: Below Zero [PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] - d. 14 maj

  • Days Gone [PC] - d. 18 maj

  • Elite Dangerous: Odyssey expansion [PC] - d. 19 maj

  • Just Die Already [PC, PS4, XBO, Switch] - d. 20 maj

  • Knockout City [PC, PS4, XBO, Switch] - d. 21 maj

  • Rust [PS4, XBO] - d. 21 maj

  • Biomutant [PC, PS4, XBO] - d. 25 maj

  • King of Seas [PC, PS4, XBO, Switch] - d. 25 maj

  • Oddworld: Collection [Switch] - d. 27 maj

  • World's End Club [Switch] - d. 28 maj

Hvad ser I mest frem til i maj måned?

Her er maj måneds spiludgivelser!


Indlæser mere indhold