Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14

I en helt ny artikelserie tager vi stik af de igangværende spil. Hvad sker der i Fall Guys' nye sæson? og hvad er Llama-Rama i Fortnite?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved, at det kan være svært at holde sig opdateret med alle spil i spilverdenen, især hvis man overvejer, at spil holder meget længere end de gjorde før i tiden - takket været live-service modellen. Konceptet bag live-service er i bund og grund at sikre sig, at et spil bliver ved med at udvikle sig lang tid efter spillets udgivelse, og mens vi stadig ser flere spil som er fuldendte pakker, så er der en del af de største spil derude som er gået over til live-service modellen. For at sikre os, at du er opdateret med alle spillenes udvidelser og deres nye indhold, har vi besluttet os at lave en ny serie, der udkommer ca. en gang hver anden uge, som fortæller jer omkring hvad der foregår i live-service spilverdenen. Til at starte denne nye serie har vi taget fat i det populære battle royale-spil, Fall Guys.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14

Fall Guys: Ultimate Knockout

Den seneste sæson af Fall Guys: Ultimate Knockout er lige landet og ved siden af at medbringe en hel masse nye udfordringer og baner som du kan snuble dig vej igennem, har titlen udviklet af Media Tonic også bragt dig et helt nyt battle pass, hvor du kan få en masse nyt og spændende gear. Du kan blandt andet skaffe et Among Us-tematisk skin, som du kan vise frem, og der er ikke en bedre tid at dykke ned i Fall Guys verden, end lige nu.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14
Dette er en annonce:

Call of Duty: Black Ops Cold War og Call of Duty: Warzone

Der foregår altid noget nyt i Call of Duty's verden, men den sidste ting at være begejstret for er den officielle introduktion af R1 Shadowhunter Crossbow'en, som du kan opnå ved at klare en serie af in-game udfordringer eller gennem køb af våbnets blueprint.

Næste uge lader også til at blive en travl en for Call of Duty: Black Ops Cold War fans, da Treyarch er i gang med at hinte til ankomsten af den næste del af Dark Aether historien. Hvis vi skulle gætte på hvad dette indebærer, så gør jer klar til flere mysterier at udforske, og en hel del flere zombier at kæmpe imod.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14
Dette er en annonce:

Fallout 76

De næste 14-dages tid er ikke ligefrem travle i Appalachia's ødemark, men det har ikke stoppet Bethesda fra at få os hyped op omkring det næste år for Fallout 76. 2021's 'roadmap' er blevet afsløret og har vist os hvad vi kan se frem til i de næste fire sæsoner af titlen. Blandt andet lover det en konklusion på Brotherhood of Steel questlinjen, mere sæsonbestemte events, og endda den næste udvidelse til Daily Ops. Det næste år af Fallout 76 giver os rigelig grunde til at hoppe tilbage ind i vores Power Armor.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14

Fortnite og Rocket League

Det virker skørt at smide begge disse uhyre populære titler i samme sektion, men når der er tale om en cross-over på størrelse med den anden sæson af Llama-Rama så giver det god mening. Dette event samler begge titler endnu en gang og tilbyder spillere chancen for at få noget unikt gear og loot at vise frem i spillet. Lige fra Lil' Octane emoten i Fortnite til nogle Umbrella Royale hjul i Rocket League, er der rigeligt at være oppe og køre over, og det hele toppes af med en performance af Kaskade (overskriften på Rocket League Season 2) i Fornite's Party Royale mode.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14

Apex Legends

Med sæson 8 - Mayhem i fuld sving, og Nintendo Switch versionens nylige udgivelse, så lader det til at Apex Legends ser frem til at få mere ud af slutningen af spillets seneste sæson, ved at rykke videre til den anden opdeling af Ranked Mode. Hvis du ikke allerede har gjort det, så dyk tilbage ind i Respawn's battle royale og spark gang i et par spil for at få nyt in-game gear her til slutningen af sæsonen.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14

Destiny 2

Bungie er en af de bedste udviklere til at holde deres spil pakket med nyt og spændende indhold som du kan udforske, og lige nu, tilbyder spillet endnu en omgang af Iron Banner (indtil 30. marts) hvor du kan opnå nogle stærke nye våben og rustninger til din Guardian i Destiny 2. Udvikleren har også fortalt at den flygtige Raid Exotiske rocket launcher Eyes of Tomorrow kommer til at få justeret sin drop-rate, så hvis du ikke har gjort det endnu, så hop helt sikkert ind i Deep Stone Crypt med en gruppe af dine kammerater i håb om at få én!

Som en sidste bemærkning, så kommer der et helt nyt Strike, som er blevet tilføjet live-spillet kaldet The Proving Grounds, som giver guardians en chance for at vise deres værd imod Empress Caiatl.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14

Hearthstone

Tilbage ved BlizzConline blev sløret løftet for den næste udvidelse i Hearthstone - Forged in the Barrens - og mens udvidelsen sparker gang i 'Year of the Gryphon', så kommer opdateringen også til at medbringe nye balance-forbedringer, Battlegrounds kort og helte, sæsonbestemte events, et Core-sæt, og endda et 'Classic'-mode til de oldschools fans som bare vil opleve spillet endnu en gang, som det var ved lanceringen. Med 135 nye kort bare i Forged in the Barrens udvidelsen, er det et spændende tidspunkt at være Hearthstone fan.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14

Pokemon Go

Det virker svært, at komme ordentlig ud disse tider for at opleve Pokemon Go, som intentionen er, men det har ikke holdt Niantic tilbage fra at bringe us nye events og mulighederne for at få nogle nye Castform Pokemons. 'Weather Week' er startet d. 24 marts, og kommer til at fortsætte til d. 29, og der er rigelig vandbaserede pokemon at fange. Fans kan se frem til en chance for at finde en shiny Rain Form Castform eller endda en Therian Forme Thundurus fra et femstjernet raid.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14

Red Dead Online

Hvis du hellere vil tage tilbage til en simplere tid, så har Rockstar afsløret deres seneste bonusser tilgængeligt i Red Dead Online, og en af overskrifterne er, at alle heste-kapløb tilbyder dobbelt så mange belønninger. 'Posse'-bonusser er også tilgængelige over den næste uge, og tillader at spillere kan samle deres posse uden så meget som at bruge en ekstra krone. Og sidst men ikke mindst, så har alle heste og deres udstyr, bandoliers, frakker og ponchoer, og alle camp-hunde 30% discount, så vær sikker på at vende tilbage til Red Dead Online og brug nogle af dine hårdt optjente penge før at tilbuddene er rykket videre.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14

Watch Dogs Legion

Til sidst som en hurtig bemærkning, så er Ubisoft's åbne verdens titel Watch Dogs Legion gratis at spille i denne weekend, 25.-29. marts, og giver spillere en chance for at udforske alt hvad denne futuristiske version af moderne London har at tilbyde.

Live-Service Round-Up: Uge 13 og 14

Der er massere af live service spil derude, mange som har flere opdateringer og mere indhold som ugerne skrider frem. Så vær sikker på at kig tilbage på Gamereactor om 2 ugers tid, når vi endnu en gang giver jer en gennemgang af de største begivenheder i live-service spilverdenen.Indlæser mere indhold