Dansk
Gamereactor
artikler

Hvad kommer der til Marvel Cinematic Universe i 2021

Med dagens lancering af WandaVision ser vi på, hvad Disney har af planer for Marvel-universet i 2021.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

I dag vender Marvel Cinematic Universe tilbage efter en 18-måneders pause. WandaVision rammer Disney+, og dermed starter den længe ventede Fase 4 af MCU. Vi har derfor samlet denne liste over alt det, du kan se frem til fra Marvel i løbet af året.

WandaVision (15. januar, Disney+)

WandaVision er et underfundigt, sitcom-inspireret show, der foregår efter begivenhederne i Avengers: Endgame og omhandler Scarlet Witch og The Vision, der lever et idyllisk, fredfyldt liv i forstæderne. Episoderne foregår i forskellige tidsperioder i TV'ets historie, og parret indser efterhånden, at deres 'perfekte liv' ikke er så perfekt endda. Showet er blot det første ud af mange Disney+ MCU-serier, vi kan se frem til.

Dette er en annonce:
HQ

The Falcon and the Winter Soldier (19. marts, Disney+)

Chris Evans' Captain America er nu en gammel pensionist, og der er behov for en ny helt, der kan være leder af The Avengers. The Falcon and the Winter Soldier har Anthony Mackie og Sebastian Stan tilbage i deres roller som frenemies, og de kommer ud for lidt af hvert i kampen for at holde Captain Americas arv i live. Titlen er i øvrigt en reference til spionfilmen "The Falcon and the Snowman", der handler om to desillusionerede unge mænd, der i 70'erne begynder at sælge statshemmeligheder til Sovjetunionen. Den kan man jo varme op med.

Black Widow (7. maj, biograf)

Dette er en annonce:

Den første store Marvel biograffilm siden Spider-Man: Far From Home omhandler Black Widow og bliver måske sidste gang, vi ser Scarlett Johansson i rollen som den akrobatiske spion. Historien foregår i den tumultariske tid efter Sovjetunionens kollaps, og vi følger starten af Natasha Romanoffs karriere som international spion Med hendes egen regering i hælene, vender Romanoff tilbage til sin noget specielle familie, der må holde sammen i håbet om at overleve.

Loki (May, Disney+)

Kaos. Der er præcist, hvad vi forventer af Tom Hiddletons Loke, og det ser ud til, at Disney+ programmet om Asgårds hofnar #1 ikke vil skuffe. Efter begivenhederne i Avengers: Endgame, da Loke stjal Tesseract-kuben fra de tidligere Avengers, bliver han fanget og bragt til the Time Variance Authority (TVA), en organisation der specialiserer sig i tidsparadokser. Men Loke har stadig tiden på sin side, så de får nok at skulle se til.

Shang-Chi: And the Legend of the Ten Rings (9. juli, biograf)

Marvels Fase 4 indeholder ikke kun gamle ansigter. Shang-Chi: And the Legend of the Ten Rings handler om den dygtige kampsportsudøver, som skal kæmpe mod den berygtede Ten Rings-organisation - den samme gruppe, der kidnappede Tony Stark i Iron-Man. Canadiske Simu Lie, der er født i Kina, har hovedrollen i, hvad der kan blive et actionbrag uden lige.

Hvad kommer der til Marvel Cinematic Universe i 2021

What If...? (Summer, Disney+)

Denne her er en smule anderledes, end hvad man forventer fra en MCU-produktion. Ikke nok med, at det er en tegnefilm, så sætter serien også de mange helte i et helt andet lys, end hvad vi er vant til. What If...? foregår nemlig i forskellige tidsperioder og ser på, hvordan kanoniske begivenheder kunne have spillet ud, hvis der blot var sket små forandringer.

Eternals (5. november, biograf)

The more the merrier. Sådan synes Marvels strategi at være i år, og Eternals introducerer en hel række af nye karakterer til MCU. Filmen handler om en race af udødelige skabninger, der igennem tusinder af år har formet menneskehedens historier fra skyggerne, og blandt disse finder vi blandt andet Angelina Jolie, Kit Harrington og Richard Madden.

Spider-Man(17. december, biograf)
Den sidste biograffilm fra MCU i 2021, har endnu ikke nogen fuld titel, men vi ved, at vi for tredje gang kommer til at se Tom Holland som den vittige Spider-Man i en film, der forventes at bringe the Spider-Verse til det store lærred. Tobey Maguire, Andrew Garfield og en lang række andre skuespillere fra de forrige versioner af Spider-Man, ser også ud til at crashe festen, så det skal nok blive morsomt, for som George Costanza har erfaret, går det sjældent godt, når verdener kolliderer.

Hvad kommer der til Marvel Cinematic Universe i 2021

Note: For de næste og sidste to projekter i 2021, har vi endnu ikke præcise lanceringsvinduer. Begge programmer forventes dog at lancere i år.

Hawkeye (2021, Disney+)

Som tiden rinder ud for de nuværende Avengers, er det på tide at give faklen videre. I Hawkeye følger vi Clint Barton, der træner sin egen datter, Kate, til at blive den næste Hawkeye. Med Jeremy Renner og Hailee Steinfeld i hovedrollerne, kan du forvente en actionpakket og følelsesladet historie, når fader og datter kommer tættere på hinanden ved at dele tæsk ud.

Ms. Marvel (2021, Disney+)

Du er måske en smule mere familiær med navnet Kamala Khan, også kendt som Ms. Marvel, oven på udgivelsen af Square Enix' Avengers-spil. Dette Disney+ program, der ikke har nogen forbindelse til spillet, bliver første gang karakteren træder ind i MCU. Historien handler om den unge Kamala, og vi kommer til at opleve, hvordan vores helt lærer at leve med sine nye superkræfter.

Det var jo ikke så lidt. Marvel og Disney skruer virkeligt op for produktionen i 2021, men da dette jo stadig er trængselstider, er det langt fra sikkert, at det hele når ud til tiden. I det mindste har vi nu WandaVision at kaste os over.



Indlæser mere indhold