Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Moving Out

Gamereactors Game of the Year 2020: Bedste Lokale Multiplayer

Nej, der har måske ikke været mulighed for lige så meget co-op med vennerne som normalt, men derfor er der nogle fede spil der venter når det bliver almindeligt igen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så er Game of the Year i gang, og vi har en række spændende kategorier at få afgjort mellem nu og nytårsdag, og du vil hver dag kunne læse om en ny vinder, samt de tre opløbere der var lige ved at tage sejren. Er du i tvivl om hvordan vi har fundet frem til årets vindere, så kan du læse mere om proceduren samt filosofien bag afstemningen lige her.

I en tid, hvor regeringen opfordrer til at holde afstand, er det svært ikke at savne aftenenerne, hvor man smed sig i sofaen med en god kammerat og satte et lokalt multiplayer-spil på. Naturligvis kan dette stadig gøres, såfremt de rette sikkerhedslinjer respekteres, men noget af charmen går desværre af, når man skal hive tommestokken frem og måle to meter. Forhåbentlig det næste år bliver nemmere at få gang i lokale multiplayers, men indtil da må spillene nydes alene eller med eventuelle samboere. Her kommer årets vinder og runner-ups.

Vinder:

Moving Out
Du er det nyeste medlem af et flyttefirma og tildelt den grandiose titel af "Furniture Arrangement & Relocation Technician", forkortet F.A.R.T., og har fået til opgave at hjælpe dine kollegaer med at tømme huse. En simpel præmis, som er let at gå til, hvilket er en af Moving Outs største forcer. Gameplayet er enkelt, spillet er lettilgængeligt og sværhedsgraden er gradvist stigende. Dette betyder, at det ikke forbliver antiklimatisk let, men på et tidspunkt bliver nærmest umuligt, hvilket kan sammenlignes med andre partyspil som eksempelvis Overcooked. Derudover er det visuelle og auditive design utroligt charmerende og alle forskellige levels har unikke udsmykninger og forudsætninger.

Moving Out er heldigvis ulig den typiske lokale multiplayer-oplevelse, eftersom sværhedsgraden som nævnt ikke bliver barnagtig let ved at være flere spillere. I stedet kan man nærmest sige det modsatte; det er et noget ensformigt og kedsommeligt spil at sidde alene med. Dette tegner dog godt for spillet, hvis man er flere, eftersom dette tyder på, at Moving Out er designet med multiplayer-aspektet i tankerne. Et super hyggeligt lille spil, der er svært nok til, at man kan blive frustreret over udfordringerne. Et klassisk kærestespil særligt, hvis man har en kæreste som er en mere casual spiller end en selv.

Dette er en annonce:
Moving Out

Runner-Up:

Tony Hawk's Pro Skater 1+2
Som originalen har man i dette populære remake muligheden for at spille multiplayer, både online og lokalt. Og mens den online del er svært udfordrende og kompetitiv, er den lokale oplagt til at slappe af og grinde med sine kammerater. I begge modes kan man spille både Free Skate, Score Challenge, Combo Challenge, Trick Attack, Combo Mambo og Graffiti mens man lokalt også kan spille det klassiske HORSE og Tag.

Spillet transporterer en tilbage til en simplere tid, hvor man sad på sit værelse med en Nintendo 64-controller i hånden og spillede HORSE med en kammerat. Genudgivelsen har således masser af forcer, inklusiv en stor spand nostalgi, såvel som denne gang at levere med levels i fuld farve, fantastisk lyddesign og musik. THPS er uden tvivl et af årets bedste throwback games.

Dette er en annonce:
Moving Out

Runner-Up:

Risk of Rain 2
For dem, der endnu ikke har hørt om spillet, er Risk of Rain 2 et third-person action-spil, der handler om at overleve bølger af fjender, mens man løbende indtjener ressourcer, man kan bruge til at opgradere værktøjer og evner. Der findes utallige genstande, der passer til uendeligt mange forskellige spilstile, og gør hver runde unik. Lig årets vinder, Moving Out, er Risk of Rain heldigvis også et spil, der gradvist stiger i sværhedsgrad, og ikke lader dig hvile på laurbærrene inden næste bølge af fjender.

For yderligere at mindske ensformigheden indenfor genren, blev der i august blevet tilføjet Artefakter, der vender spillets regler på hovedet. Eksempelvis kan man erhverve en Artefakt, der tillader friendly fire, hvilket forvandler spillet til absolut kaos. Et sjovt spil, der er let at starte op men noget vanskeligere at lægge fra sig.

Moving Out

Runner-Up:

Baldur's Gate III
Baldur's Gate III kan enten spilles fire personer online eller to personer lokalt via split-screen og minder således om udgiverens Larians andet populære spil, Divinity: Original Sin. Baldur's Gate-franchiset er en fanfavorit fra de tidlige 0'ere og det synes derfor oplagt, at spille den nye 2020-udgivelse side om side med en barndomsven. RPG-spillet inkorporerer Dungeons and Dragons' femte udgave af regelsættet og integrerer dette med de kendte mekanismer fra spilserien. Og mens spillet endnu har sine glitches, er det bestemt underholdende og let at miste et hav af timer i. Baldur's Gate III er noget teknisk og kan fremstå ret kompliceret i begyndelsen, særligt er man uden kendskab til DnD eller franchiset i sig selv. Men så snart man er i gang, er det vanskeligt ikke at blive investeret og grinde efter sværere og sværere udfordringer. Spillet er fyldt med referencer, easter eggs og et utal af hemmelige områder, der ofte føles som noget man skulle gøre sig fortjent til at finde. Super fedt spil med massere af timer.

Moving Out

Relaterede tekster

1
Moving Out kommer til april

Moving Out kommer til april

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

SMG Studio og Devm Games' co-op spil Moving out vil udkomme d. 28. april til PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One. Det skriver udgiverne fra Team17 i en pressemedelelse....Indlæser mere indhold