Dansk
Gamereactor
artikler
Red Dead Redemption 2

Videospilsklubben: Fortæl jeres bedste historier fra Red Dead Redemption II

Saloonen er åben, så sæt dig ind, få en whiskey og fortæl os om dine oplevelser i Rockstars cowboy epos.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Mangler du nogen på arbejdet, i skolen eller derhjemme, som du kan snakke med om de spil, du spiller lige nu. Så er Videospilsklubben stedet for dig. Her kan du dele din spiloplevelser, diskutere dem, analysere dem, stille spørgsmål, hvad end der nu måtte falde dig ind, omkring det spil vi snakker om. I denne omgang kigger vi nærmere på Rockstars bjergtagende åbne verden i Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 har snart været tilgængeligt i en lille måneds tid, og forhåbentligt er der mange af jer, der har nydt at udforske dets omfattende åbne verden. I min optik har Rockstar denne gang skrevet deres bedste historie, men selvom de skrevne historier er sublime, så er der ligeså gode historier at finde i den levende åbne verden.

Red Dead Redemption 2
Dette er en annonce:

Lad mig give et eksempel.

I min tid i Arthur Morgans støvler, har jeg forsøgt at søge frelse for nogle af alle de ugerninger han har gjort. Med andre ord: Jeg har ofte spillet ham, som en rigtig spejder dreng. Når jeg har redet gennem Valentine, Rhodes eller Saint Denis, har det været med et lille tip på hatten og et "Howdy partner" til alle, der kom forbi mig på min vej. Jeg har fanget forbrydere med min lasso, givet penge til krigsveteraner og hjulpet alle der havde brug for min hjælp.

Men én gang har jeg ladet Arthur slippe bæstet løs. Det skete på en fredfyldt tur i gennem vildnisset. Jeg lod det cinematiske kamera drive mig fremad på min rejse, da jeg pludselig blev overfaldt af en rivaliserende bande. Før jeg vidste af det, væltede jeg af min trofaste hingst Vilmer og måtte søge ly fra deres blystorm bag et træ. Endelig fik jeg fundet mit oversavede jagtgevær frem og gjorde det af med de tre nærmeste banditter, men da rungen fra mit stadigvæk varme jagtgevær havde lagt sig, kunne jeg høre Vilmers hyl. Jeg var uerfaren, havde ikke mange penge på lommen, og jeg vidste, at jeg havde brugt min sidste Horse Reviver i, hvad jeg vil kalde en bjergbestigningsulykke. Jeg begyndte at jagte den sidste af min overfaldsmænd med min lasso. Jeg fik fanget ham, bagbundet ham og gik derefter tilbage til stakkels Vilmer. Da jeg hev min pistol frem for at gøre en ende på hans lidelser, så jeg alle de sukkerknalder, jeg havde fodret ham med gennem tiden, alle de gange jeg havde børstet ham ren, alle de gange jeg havde klappet ham på siden og sagt, at han var en god dreng. Jeg lukkede øjnene og trykkede på aftrækkeren

Jeg overvejede at efterlade min overfaldsmand der ude i vildnisset, og lade vilddyrene gøre det af med ham, men da jeg pludselig hørte lyden af et tog i det fjerne, kom jeg på andre tanker. Jeg slyngede ham over min skulder og gik den lange vej ned til skinnerne, hvor jeg placerede forbryderen. Jeg stod foran ham, spiste en dåse bønner og røg en smøg, mens jeg ventede på, at det næste tog ville komme og gøre en ende på ham.

Dette er en annonce:

Da jeg hev min pistol frem for at gøre en ende på hans lidelser, så jeg alle de sukkerknalder, jeg havde fodret ham med gennem tiden, alle de gange jeg havde børstet ham ren, alle de gange jeg havde klappet ham på siden og sagt, at han var en god dreng. Jeg lukkede øjnene og trykkede på aftrækkeren.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2Red Dead Redemption 2

Det var min historie fra Red Dead Redemption 2. Har du en god historie, noget du undre dig over eller andre interessante inputs omkring Red Dead Redemption 2? så skriv dem her. Husk at holde en god tone, og sæt lige en advarsel, hvis du kommer ind på spoiler-territorie.

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold