Dansk
Gamereactor
artikler
Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

Disney Infinity 3.0 - Alt du bør vide

Lær forskellen på de forskellige versioner af spillet at kende, hvilke figurer er tilgængelige til hvad og meget, meget mere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hele kloden har Star Wars feber, mest pga. den nærtforestående udgivelse af en ny film, Star Wars: The Force Awakens, og det er noget som måske får mange folk til at kigge på Disney Infinity 3.0 med nye øjne.
Spillet lader dig spille tre eventyr baseret på Star Wars, inkl. Twilight of the Republic, Rise Against the Empire, og efter den 18. december, The Force Awakens. Men Star Wars er ikke det eneste, der er interessant ved Disney Infinity. Mellem version 1.0 og 2.0 fik vi lov til at opleve eventyr med mange Marvel og Disney karakterer, noget som helt sikkert gør børn, forældre, og spillere i alle aldre nysgerrige.

Men der er et problem. Disney Infinity er et komplekst økosystem som anvender en base, eventyr, discs, figurer, og verdener, og det kan alt sammen være lidt overvældende til at starte med. Det er her, denne guide kommer i spil, som et redskab til på nem vis at forklare det mest grundlæggende og besvare de mest almindelige spørgsmål.

Disney Infinity 3.0: Play Without LimitsDisney Infinity 3.0: Play Without LimitsDisney Infinity 3.0: Play Without Limits

SPIL:
Der er tre Disney Infinity "spil" - 1.0, 2.0 og 3.0 -, som hver især relatere til en specifik Toy Box. Ud over Toy Box'en er hver udgave komptatibel med de respektive Play Set. Version 1.0 er associeret med Disney film, 2.0 er rettet mod Marvels helte og skurke, mens 3.0 vil blive Play Settet for Star Wars fans.

Dette er en annonce:

Hvad er de tilgængelige på?
Disney Infinity 1.0: PC PS3, Xbox 360, Wii, Wii U, Nintendo 3DS
Disney Infinity 2.0: PC, PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii U
Disney Infinity 3.0: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, iOS, Android


Hvad er de store forskelle mellem udgaverne?
Konsoludgaverne opererer alle med en meget lignende struktur, og indholdet er stort set identisk (med undtagelse af tekniske forskelle). Udgaverne til mobil og PC platformene fungere meget forskelligt, eftersom de er free-to-play. Til PC kan man købe digitale udgaver af både Play Sets og figurer. Mobil-udgaven lader dig kun udforske Toy Box'e

Hvad hvis jeg køber den digitale udgave til konsol?
Du kan købe Disney Infinity fra de respektive platformes online butik, hvilket vil give dig adgang til det spils specifikke Toy Box. For at få adgang til figurene, til gengæld, skal du købe Play Sets og Power Discs separat eller eje dem fra et tidligere spil.

Hvad er en Startpakke?
En Startpakke er den idelle pakke for dem som aldrig har investeret i Disney Infinity, og har tænkt sig at begynde på det. Den inkluderer det tilsvarende spil, et Play Set, to til tre figurer, og en base. For eksempel, hvis du køber den normale Disney Infinity 3.0 Startpakke, får du adgang til figurene Ahsoka Tano og Anakin Skywalker, Play Settet til Twilight of the Republic, og en base. Der er også andre specialudgaver, som inkluderer flere figurere og Play Set.

Dette er en annonce:

Og hvad så efter jeg har købt en Startpakke?
Næsten alt Disney Infinity indhold kan blive købt for sig. Play Set, figurer, verdener til Toy Box'en, og Power Discs; alt sammen kan købes i pakker eller individuelt, hvis du allerede har spillet og basen til at placere dem på.

Og alt dette kan deles mellem konsoller?
Ja, såfremt de er til det samme spil. Dvs. alle figurer, Play Set, og Power Discs fra Disney Infinity 3.0 vil være kompatible med alle versioner af Disney Infinity 3.0, uanset konsol.

HQ

DISNEY INFINITY BASE
Disney Infinity Basen er den platform hvor du placerer dine figurer, Power Discs, og Play Set. Der er adskillige typer baser, afhængig af den platform du spiller på. De fleste bruger USB, mens PS Vita forbinder via Bluetooth og kun har plads til en enkelt figure, hvor de fleste andre baser har plads til to figurer (og to spillere).
Hvis du allerede har en base fra Disney Infinity 1.0, behøver du ikke købe en til f.eks. 2.0 eller 3.0, og den bliver også transmitteret mellem de forskellige platforme. PS3 basen vil fungere på en PS4 og omvendt. Det samme gælder for Wii og Wii U. Men underligt nok er Xbox 360 ikke kompatibel med Xbox One, og PlayStation er ikke kompatibel med Xbox.

PLAY SET
Play Set er eventyr eller kampagner, som kan bruges i deres repektive spil. F.eks. kan Toy Story Play Settet kun spilles på Disney Infinity 1.0, mens Avengers Play Settet kun er kompatibelt med 2.0. Du kan også kun spille hvert Play Set med de tilhørende figurer. F.eks. kan du ikke spille Twilight of the Republic med Mickey

Dette betyder også at nogle konsoller har begrænset indhold. F.eks. kan du ikke spille Disney Infinity 1.0 Play Set på PS4 eller Xbox One, eftersom spillet aldrig udkom til de konsoller.

Play Set liste:
Disney Infinity 1.0
⁃ Toy Story in Space
⁃ The Lone Ranger
⁃ Pirates of the Caribbean
⁃ The Incredibles
⁃ Monsters University
⁃ Cars
Disney Infinity 2.0
⁃ Marvel's Spider-Man
⁃ Maver's The Avengers
⁃ Marvel's Guardians of the Galaxy
Disney Infinity 3.0
⁃ Inside Out
⁃ Marvel Battegrounds
⁃ Star Wars: Twilight of the Republic
⁃ Star Wars: Rise Against the Empire
⁃ Star Wars: The Force Awakens

HQ

TOY BOX
Play Set er måske Disney Infinity's største eventyr, men for mange spillere er hovedattraktionen Toy Box'ene. De er overraskende komplekse værktøjer til at bygge baner og verdener, og er sprængfyldte med muligheder. Det er i denne spil-tilstand at alle figurer er kompatible, så længe de er kompatible med den givne spil-udgave.
Tingene fra foregående Toy Box'e er også kompatible med de seneste, hvilket lader dig bygge verdener med større varietet og muligheder. Der er et helt fællesskab dedikeret til at skabe verdener til Disney Infinity's Toy Box'e, hvoraf mange er gratis at downloade.

Hvad er Toy Box Spil?
Toy Box spillene er mini-spil, som du kan købe specifikt til Toy Box funktionen, og der er kun fire: Assault on Asgard, baseret på Thor; Escape from the Kyln, baseret på Guardians of the Galaxy; Brave Forest Siege, baseret på filmen Brave; og Stitch's Tropical Rescue, baseret på Stitch universet. Toy Box spillene blev kun udgivet til Disney Infinity 2.0 og er væsentligt mere basale enn banerne in hvert Play Set, og de fleste af dem kan blive gengivet i creation mode.

Hvad er Toy Box udvidelsesspil?
Disse er Disney Infinity 3.0's udgave af Toy Box spillene, men de er af væsentlig højere kvalitet, midt i mellem Toy Box spillene fra Disney 2.0 og de almindelige Play Set. Indtil videre har Disney udgivet two Toy Box udvidelsesspil: Speedway, som introducerer adskillige baner og et Kart-agtigt mini-spil, og Takeover, som fortæller historien om hvordan flere forskellige skurke overtog Toy Box verdenerne.

HQ

POWER DISCS
Power Discs er tilbehør, som kan købes separat. Før Disney Infinity 3.0 blev Power Discs købt i "blinde" pakker og deres indhold var tilfældigt. Lidt ligesom at samle på samlekort. Efter megen kritik ændrede Disney formatet, og nu kan du se hvilke Power Discs, der er inkluderet i hver pakke. Power Discs findes i tre formater, som du kan se herunder.

Evner:
Disse discs er runde og skal placeres under den figur, som du vil sætte på basen. De er kompatible med Toy Box og Play Set eventyr, men nogle er kun tilgængelige til den tilsvarende karakter. F.eks. kan du få adgang til Spider-Man i sort kostume, kalde på hjælp fra Mace Windu i Star Wars, eller indsamle flere erfaringspoint med hatten Mickey havde på i Fantasia. Du kan anvende op til to discs på samme tid per karakter.

Lejetøj:
Disse discs er sekskantede og skal placeres hvor du normalt ville placere Play Settet. Det betyder at de kun er kompatible med Toy Box'e. Dybest set fungerer de som en række tilbehør du kan bruge, som sværd og køretøjer inkl. skibe som Y-Wing Starfighteren fra Star Wars eller det magiske tæppe fra Aladdin.

Tilpasning:
Disse discs er også sekskantede ligesom Lejetøj discs. Med Tilpasnings discs kan du ændre Toy Box'e til sky box'e eller du kan anvende nye funktioner på spilverdenen, som ændre teksturer så de passer til det valgte tema. Du kan skabe en verden, der ligner Løvernes Konges savanne, eller ændre baggrunden til at ligne udsigten indefra Iron Mans dragt.

Disney Infinity 3.0: Play Without LimitsDisney Infinity 3.0: Play Without LimitsDisney Infinity 3.0: Play Without Limits

FIGURER
Figurerne er hjertet i Disney Infinity oplevelsen, og udover at appellere til en uundgåelig trang til at samle dem alle sammen, så afgør de også hvilken karakter du kan kontrollere. Hvis du vil spille med Kaptajn Jack Sparrow, Spider-Man, eller Darth Vader, er du nødt til at samle de respektive figurer.

Hvordan fungerer kompatibilitets figurene?
Den seneste udgave af Disney Infinity kan altid anvende de figurer der blev udgivet før den, men ældre versioner er begrænset til figurene op til den version. Disney Infinity 1.0 figurer er altså kompatible med Disney Infinity 1.0, 2.0, og 3.0, Disney Infinity 2.0 figurer er kompatible med 2.0 og 3.0. Disney Infinity 3.0 figurer er kun kompatible med 3.0

Figur Liste:

Disney Infinity 1.0
Agent P (Phineas and Ferb)
Anna (Frozen)
Barbossa (Pirates of the Caribbean)
Buzz Lightyear (Toy Story)
Captain Jack Sparrow (Pirates of the Caribbean)
Dash (The Incredibles)
Davy Jones (Pirates of the Caribbean)
Elsa (Frozen)
Francesco (Cars)
Holley (Cars)
Jack Skellington (The Nightmare Before Christmas)
Jessie (Toy Story)
Lightning McQueen (Cars)
Mater (Cars)
Mike Wazowski (Monsters, Inc.)
Mr. Incredible (The Incredibles)
Mrs. Incredible (The Incredibles)
Phineas (Phineas and Ferb)
Randy (Monsters, Inc.)
Rapunzel (Tangled)
Sulley (Monsters, Inc.)
Sorcerer's Apprentice Mickey (Fantasia)
Syndrome (The Incredibles)
The Lone Ranger (The Lone Ranger)
Tonto (The Lone Ranger)
Vanellope von Schweetz (Wreck-It Ralph)
Violet (The Incredibles)
Woody (Toy Story)
Wreck-It Ralph (Wreck-It Ralph)

Disney Infinity 2.0
Iron Man (Marvel)
Aladdin (Aladdin)
Baymax (Big Hero 6)
Black Widow (Marvel)
Captain America (Marvel)
Donald Duck (Disney)
Drax (Guardians of the Galaxy)
Falcon (Marvel)
Gamora (Guardians of the Galaxy)
Green Goblin (Marvel)
Groot (Guardians of the Galaxy)
Hawkeye (Marvel)
Hiro (Big Hero 6)
Hulk (Marvel)
Iron Fist (Marvel)
Iron Man (Marvel)
Jasmine (Aladdin)
Loki (Marvel)
Maleficent (Disney)
Merida (Brave)
Nick Fury (Marvel)
Nova (Marvel)
Rocket Raccoon (Guardians of the Galaxy)
Ronan (Guardians of the Galaxy)
Spider-Man (Marvel)
Black Suit Spider-Man (Marvel)
Star-Lord (Guardians of the Galaxy)
Stitch (Lilo & Stitch)
Thor (Marvel)
Tinker Bell (Peter Pan)
Venom (Marvel)
Yondu (Guardians of the Galaxy)

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

Disney Infinity 3.0
Anakin Skywalker (Star Wars)
Ahsoka Tano (Star Wars)
Anger (Inside Out)
Boba Fett (Star Wars)
Captain America - The First Avenger (Marvel)
Chewbacca (Star Wars)
Darth Maul (Star Wars)
Darth Vader (Star Wars)
Disgust (Inside Out)
Ezra Bridger (Star Wars)
Mulan (Mulan)
Fear (Inside Out)
Finn (Star Wars)
Han Solo (Star Wars)
Hulkbuster (Marvel)
Joy (Inside Out)
Kanan Jarrus (Star Wars)
Kylo Ren (Star Wars)
Luke Skywalker (Star Wars)
Mickey Mouse (Disney)
Minnie Mouse (Disney)
Obi-Wan Kenobi (Star Wars)
Olaf (Frozen)
Peter Pan (Peter Pan)
Poe Dameron (Star Wars)
Princess Leia (Star Wars)
Rey (Star Wars)
Sabine Wren (Star Wars)
Sadness (Inside Out)
Spot (The Good Dinosaur)
Ultron (Marvel)
Yoda (Star Wars)
Zeb Orrelios (Star Wars)

Det er indtil videre alt hvad vi har at fortælle dig om Disney Infinity, men hvis du vil vide mere om de tre udgaver kan du læse anmeldelser af Disney Infinity 1.0, 2.0, og 3.0.

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits
Disney Infinity 3.0: Play Without Limits
Disney Infinity 3.0: Play Without LimitsDisney Infinity 3.0: Play Without LimitsDisney Infinity 3.0: Play Without Limits
Disney Infinity 3.0: Play Without LimitsDisney Infinity 3.0: Play Without LimitsDisney Infinity 3.0: Play Without LimitsDisney Infinity 3.0: Play Without Limits

Relaterede tekster

1
Disney Infinity lukker og slukker

Disney Infinity lukker og slukker

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

For bare få år siden dominerede toys-to-life-genren, som kombinerer digitale spil med fysisk legetøj. Særligt Disney Infinity-serien lod til at have stor succes, når nu...



Indlæser mere indhold