Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Sony E3 2015

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft havde sat baren højt på sin pressekonference, og Sony har været temmelig ydmyg før årets E3. De har haft lidt flere lækager end Microsoft, hvor offentligheden fik et smugkig på både et særdeles flot Guerrilla rollespil kaldet Horizon, og at Mark Cerny ville komme med The Last Guardian og en genindspilning af Final Fantasy VII. Derudover teasede Yu Suzuki Shenmue, som tilsyneladende ikke længere var at finde på Microsofts pressekonference.

HQ

Det overraskede en del at alle fire kunne være på Sonys pressekonference, de fleste havde forventet en eller muligvis to af dem. Det ville være tilstrækkeligt for en kanon præsentation, der ville have glædet Sony's fans enormt. For at gøre en lang historie kort, Sony leverede muligvis den bedste pressekonference jeg nogensinde har set (hvor den forrige også var fra blot Sony). Men vi tager det fra begyndelsen.

Shawn Layden begyndte pressemødet lidt småkedeligt med temmeligt tomme slagord og salgsfremmende snak. Og så kom The Last Guardian på bordet og gav en flyvende start på en pressekonference. Selvom Team Ico-spil aldrig har været nogen stor salgssucces, så er de ekstremt vigtige for Playstation fans, og det viser, at Sony ikke har opgivet dem alle disse år, og 2016 er året hvor de nye konsoller kommer til deres ret. Selv om jeg personligt ikke finder det så bemærkelsesværdigt, føles det naturligvis virkelig sjovt at dette endelig er ved at blive en realitet. En bedre start kunne pressekonference ikke have haft.

Dette er en annonce:
Sony E3 2015

Sony havde således med denne flyvende start lagt så hårdt ud at man blev bekymret for hvordan de næste spil i rækken ville fremstå i sammenligning. Men det gik da. For næste spil var Guerilla's Horizon Zero Dawn. Et rollespil der til punkt og prikke stemmer overens med de lækager der har været med information. Det er et post-apokalyptisk spil fyldt med robotdinosaurer, en god handling og direkte skandaløst godt design, der er bakket op af en lige så attraktive teknologi. Den lange demo gjorde sidst at dette spil placere sig som min egen favorit hidtil på E3.

Den brutalt stærke åbning af E3 pressekonferencen gjorde at det næste spil, hitman, føltes en smule uinteressant ved sammenligning, på trods af den smukke trailer. Det er også en multiformat titel, og hvis der var nogen svaghed Sony havde i forvejen, så det var netop manglen på nye spil de næste seks måneder. Dette gjorde de meget lidt at ændre. Der vil alligevel være en slags eksklusiv DLC til nye Hitman, der efter udgivelsen dog ikke vil have hverken DLC eller mikrotransaktioner..

HQ
Dette er en annonce:

Så kom vi til Street Fighter V, et spil jeg selv havde det privilegium at spille for et par uger siden. Det er absolut konsoleksklusivt til PlayStation 4, men skal også udgives til PC, og jeg kan bevidne, at det leverer varen. Det har et stort potentiale og Sony har set lyset og potentialet, og sikret en eksklusiv beta, som starter allerede i næste måned. Bestemt et spil at se frem til for fans af kampspil.

No man's Sky stod for tur, et spil, der fik meget opmærksomhed. Det er stadig cool at se hvordan man kan besøge fjerne planeter i Hello Games storslåede univers, men pressekonferencen faldt lidt i tempo, da det faktisk ligner alt det vi allerede har set før. I dette tilfælde var både jeg og formentlig resten af ​​interesserede allerede overbevist. Der er desværre ingen premieredato.

Sony E3 2015

Media Molecule kom efter Hello Games, og viste noget helt nyt, et spil, hvor du sbaler - et spil. Dreams som det hedder, minder om Project Spark til PC / Xbox One, men er forbedret og muligvis i et mere modene design. Det er nok ikke noget for mig, men der er absolut potentiale for dem, der er til den type spil. Vi fik at se prøver af alt fra at skabe zombier til hammersvingende bamser og flyvende biler. Er der er noget, jeg har lært, er det, at det community et spil har altid leverer når de får de rigtige værktøjer.

Fire Watch var næste spil vi blev vist, et lækker indie spil, der er pt. udelukkende er til PlayStation 4. Der var en mystik der skabte nysgerrighed og jeg kan lide designet. Bestemt et spil at se frem til:
Så indtog Adam Boyes. Han var kaldet til LA for at om Destiny og nyt indhold The Taken King der står til at blive frigivet den 15. september. Det ser mørkt og ondt ud, og Boyes understregede igen at Playstation er det oplagte valg for Destiny spillere.

HQ

Næste spil i rækken var Assassins Creed: Syndicate. Kun at have denne ene titel som multi-format spil var i min ydmyge mening Sonys eneste svaghed, der viser, at det er lidt sløjt med udvalget i den nærmeste overskuelige fremtid. Men det var ikke desto mindre sjovt at se den kvindelige hovedperson Evie vise, hvad hun kan gøre. Herefter blev det afsløret at der er eksklusiv DLC til PlayStation 4 versionen af ​​spillet kaldet The Dreadfull Crimes.

Så var det tid til at tale Final Fantasy. Jeg sad på pletten og turde ikke rigtig håbe på et Final Fantasy VII -remake, og det fik jeg heller ikke. Men jeg fik i stedet World of Final Fantasy, der er lavet til PS Vita (også til Playstation 4). Jeg vil helt sikkert erhverve spillet, men det var noget af et antiklimaks, da det afsløret, at det vil blive endnu mere Final Fantasy...

Sony E3 2015

Men så kom det, til publikums store glæde blev der annonceret et Final Fantasy VII -remake, som vi også var i vild begejstring over.

HQ

Dette kunne intet selvfølgelig, når det kom til ... Kickstarter?. Svaret er Shenmue 3. Endelig vil vi komme til at kende fortsættelsen af ​​sagaen, og for at gøre dette måtte Sony og Yu Suzuki have to millioner dollars indsamlet. Et beløb der blev indsamlet på under 12 timer. I betragtning af at Shenmue kostede en milliard allerede for 15 år siden, føles to indsamlede millioner dollars som utroligt lidt. Jeg er med på at de blot ønsker penge til at være i stand til at markedsføre spillet som den største Kickstarter-succes nogensinde, men alligevel. Det vil være god PR, vil blive viset det ofte og sikre sig en plads i Guinness Book of Records. En genistreg, kort sagt, og en win-win for os spillere. Naturligvis forsøgte jeg straks at smide mine penge på hr. Suzuki, men Shenmue brød Kickstarters servere og jeg nåede kun lige at sikre $ 120 pakke.

Dermed har Sony formentlig haft to af de største overraskelser på en E3 pressekonference nogensinde. Når The Last Guardian synes at være den mindst overraskende, så siger det meget. Og Horizon (nu kun den anden hotteste efter Shenmue 3) blev næsten glemt i denne merathonartikel..

Sony E3 2015

Batman: Arkham Knight optrådte bagefter mest af alt som en ekstranummer, i øvrigt, det er også en multi-format titel og drøftelserne gik varmt på sociale medier, Gamereactor og redaktionen. Microsofts E3 pressekonference var meget god og det kan allerede være den bedste udgave af messen nogensinde.

Nå, men det var ikke helt slut, og Andrew House trådte op på scenen for at tale om Project Morpheus. Det var pressens lidt mere kedelige del og fokuserede til en vis grad på tjenesteydelser, som det er tvivlsomt at vi vil få i danmark. Som med HoloLens det er virkelig ikke særlig sexet, de fleste trods alt bare vil lege.

HQ

Et yderligere multi-format spil kom til, efter at Virtual Reality og House var færdige, nemlig Call of Duty: Black Ops 3. Microsoft har længe været den vigtigste partner for serien, men nu er dette og skal fortsætte til PlayStation, vil vi komme til at få en måneds forspring med DLC. Det lyder måske ikke så bemærkelsesværdige, men det bør erindres, at over konsol generationer er serien betydeligt større end f.eks Grand Theft Auto, og det er en stor fjer i hatten til Sony.

En PlayStation 4 eksklusive Disney Infinity 3.0 Starter Pack blev annonceret, og der er da også lidt ekstra, heriblandt Boba Fett, for dem der spiller på Sonys format. Men hvad alle ønskede at vide var mere om et anden Star Wars spil, nemlig Battlefront. Og det blev derefter vist. Det er svenske Patrick Bach, som igen får æren af at fremvise spillet på en E3 scenen, efter at have haft en succes EA for.

Sony E3 2015

Jeg var ikke helt solgt efter at have set Star Wars Battlefront -demonstrationen på planeten Hoth, men banen der blev vist hos Sony faldt jeg pladask for. Nu er det bestemt også en multi-format titel, men det er stadig rart at se at Sony fokuserede på samarbejde på tværs af hvad jeg mener kan være en af denne generations måske største salgssucces.

Uncharted 4: A Thiefs End havde igen æren af at ende Sonys pressekonference, lidt for bogstaveligt, for da vi skulle se gameplay var der tekniske problemer til at sætte en stopper for det. En genstart senere blev fik vi en hektisk action scene på et marked. Kampsekvenserne er hvad jeg normalt kan lide mindst med Uncharted, puzzels, adventureånden og cutscenes er mine klare favoritter, men her er det samme glæde jeg føler når Nathan nedskyder halvdelen af ​​hæren, før han sidder i en jeep.

HQ

Pludselig opstår spileufori da den måske fedeste biljagt jeg har set i årevis tager fart. Det ligner en fantastisk matinéforestilling, og man bliver totalt opslugt. Uncharted 4: A thief's End kommer til næste år, og det synes at være ventetiden værd. Det fuldender Sonys bedste pressemøde i årevis og vil fremover være målestokken for pressemødet, hvor det hele skete.

For at toppe dette skulle man have haft de sttore annonceringer,l Half-Life 3 og Red Dead Redemption 2, så tungt var det faktisk. Det ligner at Sony har omfavnet Microsofts strategi, når det gik godt med Xbox 360 og satsningen på tidseksklusiver og eksklusivt DLC med færre egne spil.

Sony E3 2015

Herudover annoncerede EA en ny Mass Effect og Mirror Edge, Bethesda annoncerede Doom og Fallout 4 og Ubisoft kom også med en masse nyt, og ditto Microsoft. Det har virkeligt være computerspillernes juleaften - og Sony var julemand.Indlæser mere indhold