Dansk
Gamereactor
artikler
Project CARS

The Stig om project CARS

De fleste kender ganske sikkert Top Gear-programmet, der har fokus på biler. Vi tog fat i den tidligere kører på programmet for en kort snak om Project CARS

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med benzin i blodet og en finger med i Slightly Mad Studios' kommende racing-spil, Project CARS, var det oplagt at høre mere fra The Stig omkring spillet.

Ben Collins (The Stig) har gennem årene brugt mere end hundrede timer på at teste forskellige udgaver af Project Cars. Han har måttet kæmpe for nogle af de ændringer, der har gjort spillet mere realistisk.

Du kan læse vores samtale herunder.

GR: Du har flere gange gjort opmærksom på, hvor lidt du bryder dig om spil som Gran Turismo og Forza. Hvorfor kan du ikke lide racerspil?

Dette er en annonce:

Ben Collins: - Der er bestemt racerspil, jeg kan lide, men det er rigtigt, at jeg ved flere lejligheder har udtrykt irritation over den måde, bilerne opfører sig på i de spil, du nævner. Jeg er for eksempel vild med det gamle Microprose Formula 1-spil, som jeg har tilbragt en forfærdelig masse tid med. Jeg mener også, at Project Cars er fremragende, selv om vi har stadig meget arbejde at gøre med det.

Hvad er det, der gør Project Cars bedre end mange andre moderne racerspil?

- Lad mig sige det sådan her: Det store flertal af vore dages simulatorer er for svære. Flere af de racersimulatorer, som gamere betragter som de bedste, er altid sværere at køre i end en racerbil i virkeligheden. At køre racerløb i virkeligheden er bestemt ikke nemt, tværtimod, men i mange af de racerspil, jeg tidligere har kritiseret, reagerer dækkene forkert, og på den måde bliver bilen unødigt umulig at styre.

Du arbejdede som The Stig i otte år før du forlod Top Gear og blev konsulent. Kan du fortælle om den tid?

Dette er en annonce:

- Det var otte virkelig sjove år, som jeg selvsagt aldrig glemmer. Den afsluttende tvist med BBC omkring min første bog var trist, og en gang i mellem savner jeg Clarkson, Hammond og May, men lige nu har jeg det rigtigt sjovt med at forsøge at skabe perfekt realisme i Project Cars.

Jeg har læst et sted, at gutterne i Top Gear ikke kører så meget selv. Er det sandt og hvorfor ikke?

- Det er korrekt. De har for det meste stuntkørere til at køre for sig. Dybest set er de alle tre ganske middelmådige kørere, og man kan selvfølgelig ikke have programlederne for et af verdens største tv-shows til at køre med 350 kilometer i timen hele dagen og sætte livet på spil.

Project CARS

Ben Collins fortalte også, at han hellere vil træne til løb i Project Cars end i eksempelvis Red Bull-holdets F1-simulator til 45 millioner danske kroner. Om det er kløgtig markedsføringsspin eller den skinbarlige sandhed ved vi ikke, men det tegner godt, og vi er spændte på at se resultatet til maj.

Relaterede tekster

Project CARSScore

Project CARS

ANMELDELSE. Skrevet af Kalle Max Hofmann

Slightly Mad Studios er endelig klar med deres ny bud på en seriøs racer, og vi har sat karakter på spillet.

0
Project CARS får ny udvidelse

Project CARS får ny udvidelse

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Slightly Mad Studios har afsløret udgivelsen af en ny udvidelse til Project CARS, nemlig Stanceworks Track Expansion, som introducerer fem nye køretøjer, og en af dem er...



Indlæser mere indhold