Dansk
Gamereactor
artikler

De kendte vender tilbage i 2015

Vi har samlet 15 af de største titler for 2015. Læs med her eller se vores GRTV-program

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2015 får endelig en bunke ventede spiludgivelser. 2014 var præget af forsinkelser og skuffelser, men heldigvis er der nok at tage af i 2015, og vi krydser fingre for, at det bliver et år fyldt med fede spiludgivelser.

Rise of the Tomb Raider
Vi har samlet en god stak af de mest ventede spil i traileren herunder. Rise of the Tomb Raider er indtil videre eksklusivt til Xbox One, og forventes ude i slutningen af 2015. Spillet byder naturligvis på et gensyn med Tomb Raider-seriens heltinde, Lara Croft.

De kendte vender tilbage i 2015

Uncharted 4: A Thief's End
Der er ikke meget mere vi kan sige om Naughty Dogs næste projekt, end at de endnu ikke har skuffet os. At Uncharted 3 for mange på redaktionen var seriens svageste udspil, ændrer ikke på at The Last of Us viste sig at være en fantastisk spiloplevelse, og at Uncharted 4 ser ud til at bygge videre på nogle af de erfaringer, Naughty Dog har gjort sig med arbejdet på denne.

Dette er en annonce:
De kendte vender tilbage i 2015

The Legend of Zelda Wii U
Til Wii U får vi også en eksklusiv titel og et gensyn med Link i Nintendos The Legend of Zelda Wii U, der mest af alt ligner en blanding af Skyrim og klassisk Zelda, hvilket bestemt ikke er en dårlig ting.

De kendte vender tilbage i 2015

Batman: Arkham Knight
Er man mere til superhelte, så er Batman: Arkham Knight på vej til at gøre sommeren lidt sødere for gamere på PS4, PC og Xbox One. Spillet markerer samtidig Rocksteadys tilbagevenden til serien.

Dette er en annonce:
De kendte vender tilbage i 2015

The Witcher 3: Wild Hunt
2015 byder på nok af kendte spilfigurer. Geralt vender således også tilbage i The Witcher 3: Wild Hunt, og det her er måske et af de spil, vi på redaktionen ser mest frem til i 2015. En stor åben verden, der mildest talt ser forrygende ud, er på menuen.

De kendte vender tilbage i 2015

Halo 5: Guardians
Halo 5: Guardians bliver måske et af årets bedste skydespil. Efter den skuffende (om ikke andet online-mæssigt) Master Chief-opsamler til Xbox One, ser det ud til at 343 Industries leverer i denne omgang. Vi krydser fingre for et godt slutresultat.

De kendte vender tilbage i 2015

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Det næste Metal Gear Solid-spil kan vise sig at blive Kojimas fineste endnu. Snigerspillet med Solid Snake i hovedrollen får en stor åben verden og en utroligt lovende multiplayer-del, og vi venter spændte på denne, efter en lovende smagsprøve i 2014.

De kendte vender tilbage i 2015

Final Fantasy XV
Som så ofte før byder det nyeste Final Fantasy på et miks af nutid, fortid og science fiction med en god dosis fantasy. Final Fantasy XV ser dog ud til for alvor at blande genrer og stile, og blandingen ser især ganske spændende ud i denne omgang.

De kendte vender tilbage i 2015

Total War: Attila
Vi skal atter tilbage til tunge strategiske beslutninger og massive kampe i The Creative Assemblys kommende strategispil. Ikke alene får vi et freemium-spil baseret på den kendte serie fra udviklerne i år, men vi får også en grum antagonist i form af Attila med dette udspil i serien.

De kendte vender tilbage i 2015

2015 bliver dog også et år med en masse nye IP'er. De næste på listen er således nogle af de blockbuster-titler, vi forventer vil levere nye store spiloplevelser og muligvis lægge kimen for en række efterfølgere.

The Division
Det er som sagt ikke kun kendisser, vi kan forvente et gensyn med, selvom The Division efterhånden føles som en god ven. Vi beder til at Ubisoft kan leve op til de massive forventninger, og ikke skyder et halvfærdigt spil ud. Indtil videre ser deres MMO-skyder nemlig rasende lovende ud.

De kendte vender tilbage i 2015

Heroes of the Storm
Blizzard gør sjældent meget galt, når det kommer til spil. Derfor er vi også yderst spændte på at se, om et MOBA-lignende spil med stort set alle kendisserne fra Blizzard-universet kan leve op til tidligere bedrifter. Lovende ser det ud.

De kendte vender tilbage i 2015

Bloodborne
Er du fans af Dark Souls-serien, så glæder du dig sikkert til endnu et action-rollespil fra de dygtige spilmagere hos From Software. Bloodborne udkommer eksklusivt til Sonys PlayStation 4 og ser indtil videre utroligt lækkert ud.

De kendte vender tilbage i 2015

Evolve
Evolve skal bevise at Trutle Rock stadig kan det der med multiplayer-skydespil og fokus på co-op. Ligesom mange andre af spillene på denne liste, kan du læse meget mere om det spil på vores preview-sider.

De kendte vender tilbage i 2015

Quantum Break
Microsoft og Remedy ser ud til at have noget helt særligt i ærmet med Quantum Break, der udkommer eksklusivt til Xbox One. Vi loves en sammensmeltning af tv-serier og spil, og det foreløbige resultat fra folkene bag Max Payne og Alan Wake ser yderst lovende ud.

De kendte vender tilbage i 2015

No Man's Sky
Dette er måske redaktionens mest ventede spil for 2015. Vi vil gerne have svar på, om dette virkelig kan leve op til præmisset og det enorme potentiale. Det er kort sagt vanvittigt, så meget dette lokker, og hvor meget der kan gå galt. Det lille udviklerhus Hello Games kan vise sig at hav et es i ærmet med denne PS4-eksklusive titel.

De kendte vender tilbage i 2015

Vi har samlet listens spil i dette GRTV-program herunder, og du kan som sagt også læse meget mere på vores preview-sider. Vi starter naturligvis ud med Uncharted 4: A Thief's End, der ganske sikkert er ventet af en del fans af både serien, PS4 og Naughty Dog. Se med lige her:

HQ

Tilbage er der kun at spørge jer, hvilke spilkendisser I håber på mere med, og hvilke allerede annoncerede titler, I ser mest frem til.



Indlæser mere indhold