Dansk
Gamereactor
artikler

Gamereactor GOTY: Årets Udviklere

Hvilke udviklere har gjort sig fortjent til et ekstra skulderklap? Vi finder otte af dem her i årets udviklere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Årets udvikler handler ikke kun om spil. Det handler også om mentaliteten og det "store hele". Vi har her otte bud på spiludviklere, der alle fortjener et anderkendende nik.

Gamereactor GOTY: Årets Udviklere

(8) Telltale Games
Hvordan pokker kan man drible så mange projekter som mindre udvikler og hver eneste gang slippe af sted med en god levering? Vi ved det ikke, men The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands og meget mere har bevist, at Telltale mestrer kunsten. De ryger derfor med på listen.

Gamereactor GOTY: Årets Udviklere
Dette er en annonce:

(7) Coffee Stain Studios
Lad os bare fortsætte med én af de endnu mindre udviklere: Coffee Stain Studios. Det ville være oplagt at bringe et billede af en ged. Men de svenske drenge er andet end bare Goat Simulator. Selvom vi er imponerede over, hvordan de med dette spil kunne starte med en gal joke, og i sidste ende levere et godt produkt. Deres konstante forbedring af dette spil viser en lyst og evne til at lytte og forbedre, også efter at salget er sket. Samtidig favner studiet bredt og fejler sjældent i leveringen. Det kunne flere lære noget af.

Gamereactor GOTY: Årets Udviklere

(6) From Software
From Software har med stædighed, gode udvidelser og en flair for oldschool-gameplay i deres rollespilsserie, Dark Souls, fortjent en plads på listen. Dark Souls II var alt det, vi turde håbe på, og Bloodborne ser allerede nu yderst lovende ud.

Gamereactor GOTY: Årets Udviklere
Dette er en annonce:

(5) Monolith
Middle-Earth: Shadow of Mordor har vist os, at man kan tage en kendt licens og sparke røv. Monolith har vist os, at de tør tænke nyt samtidig med at de bruger de velkendte spilelementer, som vi allerede ved fungerer.

Gamereactor GOTY: Årets Udviklere

(4) Rockstar
"Tag nu den tid I skal bruge". Vi er sikre på, at det er en sætning, som flere udviklerhuse gerne ville høre oftere. Derfor er vi glade for at have en udvikler som Rockstar, der ikke spytter årlige spil ud af maskineriet eller for den sags skyld haster udgivelser ud. Havde vi gerne set en bedre lancering af GTA's online-del? Bestemt. Men det ændrer ikke på at Rockstar har leveret som få andre.

Gamereactor GOTY: Årets Udviklere

(3) Ubisoft
Apropos tid. Ubisoft har været i et sandt stormvejr. Og de fortjener noget af modvinden (vi har endda en udgivelse fra dem med under årets skuffelse), men samtidig har Ubisoft Montreal stået bag nogle fantastiske udgivelser med masser af godt indhold, der konstant forbedrer eksisterende mekanikker, samtidig med at de tilføjer nye. Ubisoft er heller ikke blege for både at levere blockbuster-titler, samtidig med at de byder på fantastiske underfundigheder som Valiant Hearts og Child of Light. Og Ubisoft har som hovedfirma stået for en ny gennemsigtighed i kommunikationen med både gamere og journalister. Det klæder dem, og mange i branchen kunne lære af det.

Gamereactor GOTY: Årets Udviklere

(2) Nintendo
I en tid hvor spil sendes på markedet halvfærdige gang på gang, så leverer Nintendo produkter, der virker fra første dag. De leverer samtidig en rasende høj kvalitet og står for nogle af de bedste og mest anderledes spilproduktioner på markedet. Det er imponerende, hvordan de formår at puste nyt liv i kendte franchises, uden at vi føler os malket. Selvom vi gerne snart så noget nyt end alle de kendte. At Nintendo endnu ikke har en ordentlig måde at handle online på, koster dem dog førstepladsen, også selvom Nintendo er helt sin egen. De dygtige spilmagere fra Kyoto ville dog alligevel have været vores bud på førstepladsen igen i år, hvis ikke det var for holdet fra Irvine.

Gamereactor GOTY: Årets Udviklere

(1) Blizzard
Gode på konsoller, gode på mobiler, gode på PC, gode på Mac. Hvordan kan man ikke synes om de fortræffelige spilmagere fra Blizzard? Hearthstone har grebet os, Diablo fik Reaper of Souls og en fortræffelig konsoludgave, der rettede megen af den kritik firmaet havde modtaget, og WoW har genvundet vores lyst til at spille med en fremragende udvidelse, mens Overwatch samt Heroes of the Storm allerede nu ser yderst lokkende ud. De fortjener førstepladsen i år.



Indlæser mere indhold