Dansk
Gamereactor
artikler

Gamereactor GOTY: Årets dårligste/mest skuffende

Gamereactor GOTY fortsætter. Denne gang får du redaktionens bud på de største skuffelser eller de dårligste spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For mange vil både Watch Dogs og Destiny sikkert fortjene en plads på denne liste, men dertil kan vi kun sige: Lad nu være at lade jer hype så meget af foromtale. Det er nu engang begge gode spil, og blev du skuffet, skyldes det efter vores mening mest af alt et heftigt PR-arbejde og for store forventninger end et dårligt slutprodukt.

Når det så er sagt, så var vi selv hypede over nogle af spillene på denne liste, og det færdige produkt kunne i de tilfælde hverken leve op til hypen eller den generelle standard på markedet. Driveclub slap lige nøjagtig for en placering, for den seneste vejr-update har været underholdende. Men vi ved jo alle godt at gratisudgaven endnu ikke er dukket op som lovet.

Her kommer årets skuffelser eller årets dårligste spil.

Gamereactor GOTY: Årets dårligste/mest skuffende
Dette er en annonce:

(5) Assassin's Creed: Unity
Der var så stort et potentiale, og det haltede som en halvdød pirat i stormvejr ved udgivelsen. Siden er det blevet bedre - heldigvis. Men vi er helt ærligt trætte af halvfærdige udgivelser, og derfor får Assassin's Creed: Unity en plads på listen som en af skuffelserne. Watch Dogs kunne vi i det mindste spille uden at få hovedpine. Poppende figurer, manglende ansigter, grafikfejl og framerate-problemer. Nej tak. Unity er ikke et dårligt spil, men ved udgivelsen var det alt andet end et bevis på Ubisofts ellers gode evner. Ubisoft fortjener dog ros for deres kompensation til skuffede spillere og deres god kommunikation i forløbet. Men det redder dem ikke fra en placering på denne liste.

Gamereactor GOTY: Årets dårligste/mest skuffende

(4) Halo: The Master Chief Collection
Denne her er en on-going joke på redaktionen. Sebastian har af flere gange kæmpet for at kunne levere anden del af anmeldelsen med fokus på multiplayer-delen. Vi er stadig ikke helt sikre på, hvordan man kan lave et remake af et af verdens bedste online-skydespil, og så fejle på... online. Men det er lykkedes for 343 Industries, og en fantastisk pakke med masser af indhold bød mest af alt på frustrationer og fejlede forsøg på kampe. Pinligt. Vi har endnu ikke leveret den færdige anmeldelse, men nu kommer den i næste uge. Forhåbentlig.

Gamereactor GOTY: Årets dårligste/mest skuffende
Dette er en annonce:

(3) Captain America: The Winter Soldier
Hehe, vi burde have set denne komme: Gameloft og licensspil. Vi havde dog ikke regnet med, at det ville være decideret fyldt med fejl og så ligegyldigt som dette. Med freemium smadret ud over det hele, bare for en ekstra dårlig smag. Freemium... i guder hvor er vi trætte af det meste af den slags. Denne titel fortjener en plads på listen blandt de dårligste. Mest af alt fordi vi er trætte af dårlige licensspil.

Gamereactor GOTY: Årets dårligste/mest skuffende

(2) Dungeon Keeper
EA er blevet værre og værre på mobiler. Engang stod de for solide premium-udgivelser - faktisk nogle af de bedste - og siden dengang er det gået stødt ned ad bakke med det ene malkende freemium-spil fyldt med timere efter det andet. Vi er egentlig flere på redaktionen, der mest af alt så dette som et halvsølle Clash of Clans-inspireret sag med ekstra "herlige" timere samt færre mål og alt det sædvanlige skrammel. Men at smække et navn fra så anerkendt en klassiker på spillet og forvente at slippe af sted med det? Haha, nej det går virkelig ikke.

Gamereactor GOTY: Årets dårligste/mest skuffende

(1) Rambo: The Video Game
Du bør tjekke vores Gamereactor Live af denne i bunden af artiklen. Her kæmpede Lee og Rasmus om kap med kantede figurer og øjenlågene for ikke at græde, falde i søvn eller begå kollektivt selvmord. Ikke alene var det et klon-helvede, men kvaliteten af denne udgivelse var hovedrystende svingende, og kildematerialet taget i betragtning var der i det mindste potentiale for et middelmådigt spil. Og hvad skete der for John Rambos hovede? Han lignede mest af alt en af de her bopping-head-figurer. Det var efter sigende de længste to timer, de to herrer nogensinde har brugt på et spil, der var så åndeløst ringe. Vi fik samtidig af "uforklarlige årsager" ikke anmelderkopier i tide, og lånte vores i Fona. Dette er ubetinget årets dårligste spil. Vi griner stadig - når vi altså ikke græder os i søvn.

HQ


Indlæser mere indhold