Dansk
Gamereactor
artikler

Gamereactor GOTY - Årets bilspil

Det skal handle om løb på asfalt i den næste kategori. Her får du vores tre favoritter for 2014

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kategorier. Genrer. Små kasser. Fastere rammer. De sidste år med spil, har vist os, at det er stadig sværere at putte spil i en enkelt kategori, og måske også en lidt gammeldags holdning. For er Forza Horizon 2 egentlig racing eller sport? Det er jo begge dele. Mens Mario Kart 8 vel kun er racing og arcade. Er Shadow of Mordor action eller rollespil? Er Destiny MMO eller skydespil eller socialt? Hvad med The Crew? Vi kan diskutere det herfra og til dommedag. Vi har derfor besluttet os for at byde på fem mindre underkategorier og give tre til fem priser i hver, til de af jer, der stadig foretrækker de kasser.

Adrenalinen pumper, målstregen kommer stadig nærmere og håndfladerne griber svedigt om vores controller. Der ræses. Næste kategori i Gamereactor GOTY er naturligvis racing. Velkommen til årets bilspil.

Gamereactor GOTY - Årets bilspil

(3) The Crew
The Crew gav dig hurtigt mange grunde til at blive irriteret. Indviklede menuer, for lidt biler, en lidt for stor mængde mikrotransaktioner og en lidt løs bilfysik. Hvis man dog var villig til at dumpeen del tid i det, blev du belønnet med en vaskeægte bil-MMO. En bil-MMO. Hallo. Der er tale om dyb progression, hundredvis af aktiviteter, missioner, faktioner og PvP-events som du skal ud og prøve. Hvad sidder du egentlig her for? Kør!

Dette er en annonce:
Gamereactor GOTY - Årets bilspil

(2) Forza Horizon 2
Forza-serien, både i sin Motorsport og Horizon-udgave, er smukke, veldesignede racer-titler, der efterhånden giver Sonys Gran Turismo kamp til stregen. Dette års Horizon 2 skruede dog forstærkeren op på elleve, og gav os et lækkert Sydeuropa, hundredvis af biler og Tjajkovskij's bombastiske symfoni som soundtrack. Der er ikke så meget mere at sige, udover at Forza-udviklerne meget gerne må blive ved i denne dur. Det ville ikke gøre os noget.

Gamereactor GOTY - Årets bilspil

(1 Mario Kart 8)
Der var meget få spiloplevelser i år, som vi havde det lige så sjovt med her på redaktionen som Mario Kart 8. WiiU'en havde desperat brug for spillet inden det udkom, men efter nogle solide udgivelsessalg kom WiiU'en på rette fod, og det er fuldt fortjent. Vi racer stadig løs på Gamereactor og nyder de kreative baner, den sjove brug af antigravitation og den vidunderlige farverige grafik.

Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold