Dansk
Gamereactor
artikler

Dem savnede vi på årets E3

Nogle spil nåede ikke med til festen...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der var masser af store annonceringer på dette års E3 - nyt Tomb Raider, en opsamling af remasterede Halo-spil, Bloodborne, Crackdown, listen er lang - men der var også dem, der glimrede ved deres fravær. Her kigger vi på nogle af de spil, vi gerne ville have set på dette års show.

Fallout 4: Vi vil virkelig, virkelig gerne se Fallout 4, jo før jo bedre. Vi elskede forgængeren og har rigeligt med affektion for New Vegas, og de to spils postapokalyptiske miljøer var fyldt med karakter. Så det var en lidt bitter skuffelse at Bethesda ikke engang gav et hint om at noget er på vej.

Men vi havde egentlig heller ikke forventet andet. For det første havde de i forvejen meldt ud, at de ikke ville annoncere noget nyt på messen (og her gik vi og håbede at det bare var et røgslør), og fra studiets perspektiv giver det mening at sidde på hemmeligheden så længe så muligt, så store er forventningerne til det uannoncerede spil.

Ved fortsat at holde igen, bliver vores kollektive forventninger og sult efter spillet kun større. Og når de så endelig afslører spillet, bliver reaktionen sikkert overvældende.

Dette er en annonce:
Dem savnede vi på årets E3

Naughty Dog: For nyligt fik vi bekræftet, at Naughty Dog arbejder på et andet spil, der i størrelse og omfang minder om Uncharted (som vi jo så til Sonys pressekonference). Og derfor havde vi håbet at høre mere til det hemmelige projekt, hvad end det er en efterfølger til The Last of Us, et nyt Crash Bandicoot eller noget helt friskt. Eftersom projektet stadig er i pre-produktion, er det næppe nogen overraskelse at vi ikke så noget til det, men det betyder ikke at vi ikke ville have hørt mere.

Dishonored II: Vi fik for nyligt et kig på et nyt spil designet af Viktor Antonov, og BattleCry ser da ganske fint ud, men det var ikke det, vi gerne ville se - Dishonored II.

Eftersom Bethesda for nyligt viste mere af The Evil Within og annoncerede BattleCrt, vidste vi at vi næppe ville se noget til et af de spil, vi ellers har store forhåbninger til. Det er en skam, for dette års messe kunne godt have brugt lidt Dishonored-kulør, da der ikke rigtig er sket noget i stealth/shooter-genren siden Thief udkom, og selvom det var et fint spil, blæste det os ikke omkuld som Dishonored gjorde. Ingen Fallout, ingen Dishonored. Sæt dig hen i skammekrogen, Bethesda, og kom ikke tilbage før du har noget nyt at vise os.

Dette er en annonce:

Doom: Alt vi fik set af Doom var en teaser-trailer, der kort sagt ikke viste os en skid. Men i det mindste satte den stemningen til den planlagte afsløring på Quakecon-messen næste måned. Nu hvor vi ved, at der kun er et par uger til den fulde afsløring, kan vi ikke rigtig brokke os over at Id Software ikke viste mere under E3. Vi venter spændt på næste måned.

HQ

The Last Guardian: Hvad mener I med, at I ikke viser The Last Guardian? Hvor meget forbandet tid skal I bruge, Sony!? For hver måned der går, bliver vi mere og mere bekymrede for at The Lsat Guardian aldrig vil kunne leve op til sit fulde potentiale. Vi ville elske at tage fejl, men spillet har været under udvikling i syv år, og med endnu en E3 uden nyt, er enden stadig ikke i sigte.

I det mindste har flere kilder slået fast, at The Last Guardian i høj grad stadig er under udvikling. Det er ikke nok til at tilfredsstille nogle af de fans, der er blevet trætte af at vente, men lidt er det da. Hedder den så Gamescom, Sony?

Super Mario og Metroid: Vi må stille os tilfredse med Mario Maker (der i øvrigt ser totalt ømt ud!) i år, for Nintendo bekræftede allerede i starten af deres digitale event, at der ikke var noget nyt Super Mario med på dette års E3.

Det overraskede os en smule, men på den anden side var resten af Nintendos line-up så god, at vi hurtigt glemte at den tykke blikkenslager ikke fik alt rampelyset denne gang.

Alligevel føles manglen på Mario som en spildt mulighed, da Nintendo havde chancen for virkelig at tage kegler i år, og et bare store udeladelser - som for eksempel Metroid - betød en god præstation frem for en fremragende.

Deus Ex: Da logoet nedenfor dukkede op den anden dag, fik vi hjertebanken ved tanken om endnu et besøg i Deus Ex' verden. Human Revolution var i absolut topklasse, og vi ved allerede at Square Enix arbejder på at bringe serien til de nye konsoller under navnet Deus Ex Universe. Men det skulle vi åbenbart ikke høre noget om i denne omgang.

Dem savnede vi på årets E3

G of War: Hverken Gods eller Gears dukkede op på E3 i år. Begge dele er overraskende, men af forskellige grunde.

God of War blev tilsyneladende teaset i sidste uge, og det fik mange til at antage, at det ville blive afsløret til Sonys pressekonference. Det blev det ikke, men med en række andre annonceringer og afsløringer burde PS-fansene være tilfredse, i hvert fald frem til Gamescom.

Gears of War har vi slet ikke hørt noget til, og det var komplet fraværende til Microsofts pressekonference. Ikke at vi havde forventet at se spillet, men med Microsofts behov for at lave et godt show, havde vi forventet at de hev al skytsets frem - herunder at tease et nyt Gears-spil (i stil med hvad EA gjorde med deres utroligt vage Mass Effect-afsløring).

På den anden side står det måske Microsoft til ære, at de ikke bare kastede alle deres IP'ere på scenen i et forsøg på at tage føringen i konsolkrigen. Lad os håbe, at når de endelig viser det nye Gears of War, så har det været ventetiden værd.

Hitman og Quantum Break: Vi vidste at Hitman ikke ville dukke op i år, efter vi fik et stykke concept art fik at vide, at arbejdet med spillet var i fuld gang. Derfor var det som sådan ingen overraskelse, at vi ikke så det under pressekonferencerne.

Når det er sagt, så var det stadig en skam, fordi ville elske at kende Agent 47's nuværende tilstand, især fordi førnævnte konceptbillede tease de største omgivelser i et Hitman til dato.

Det er samme historie med Quantum Break, et spil vi havde forventet at se inden showet, men de forventninger blev skudt ned før E3 (denne gang med en trailer og løfter om mere på Gamescom).

Dem savnede vi på årets E3
HQ

Rockstar: Ville dette blive året hvor Rockstar omsider løftede på låget til Agent? Eller måske afslørede en efterfølger til Red Dead Redemption? Vi vidste, eftersom moderselskabet Take-Two har sagt det, at studiet arbejdede på et uannonceret projekt til de nye konsoller, og at det skulle udkomme i dette regnskabsår.

Det viste sig så at være PC/PS4/Xbox One-udgaven af Grand Theft Auto V (medmindre det er GTA V samt noget andet - men med E3 overstået uden andre annonceringer, lader det ikke til at være tilfældet). Mens det glæder os at GTA V er på vej til PC og de nye platforme, så ærgrer det, at der ikke var nyt om Red Dead eller Agent.

Beyond Good & Evil 2: Hvis vi var til betting, havde vi sat penge på at Ubisoft ville afslutte deres konference med Beyond Good & Evil 2, men det skete ikke. Ergo er det nok godt at vi ikke er gamblere!

I stedet fik vi Rainbow Six: Siege (og vi klager ikke, det så forrygende ud), der fortsætter Ubis trend med at runde deres shows af med en stor afsløring, men føltes lidt hul i forhold til det, vi havde håbet på.

Half-Life 3: Bare... lad være med at spørge.

Dem savnede vi på årets E3


Indlæser mere indhold