Dansk
Gamereactor
artikler

Det glæder vi os til på E3

Vi tager et kig på nogle af de sikre hits på dette års E3. Læs med her og bliv klogere på den kommende spilmesse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Uncharted 4
Efter at være blevet annonceret tilbage ved PS4-lanceringen er E3 det perfekte sted at lade Uncharted 4 debuttere for omverden. Flere nøglepersoner har ganske vist forladt Naughty Dog i den seneste tid, blandt andet Uncharted-seriens forfatter Amy Henning og game director Justin Richmond, men mon ikke de kan levere varen alligevel?

HQ

The Division
Som med Destiny kan vi se frem til co-op-action med en snert af MMO i en stor og falleret udgave af New York. Ubisoft trækker stort på alle kræfter hos spiludvikleren, og Massive Entertainment er således ikke længere alene om at klare den enorme opgave. Der loves blandt andet udforskning og heftige ildkampe, både mod computerstyrede fjender og andre spillere. The Division løb med opmærksomheden på sidste års E3-messe, og det med god grund. Vi er spændte på at se hvad Massive viser fra spillet i år.

HQ
Dette er en annonce:

The Witcher 3: Wild Hunt
Vi har prøvet at elske Bound by Flame på PS4. Årsagen er naturligvis at vi savner et solidt rollespil på de nye konsoller, mens vi venter på The Witcher 3. Som mange andre etablerede rollespilsserier tager The Witcher i år springet fra mere lineær oplevelse til fuldbyrdet åben verden. Altså vil der være rigeligt at fordrive tiden med, uanset om du holder dig til hovedhistorien eller strejfer om i det fri, med rigeligt plads til sideaktiviteter som monsterjagt og mere til. CD Projekt Red lover mere end 100 timers gameplay og en verden større end Skyrim. Kom nu med det.

HQ

Mad Max
Vi tjekkede lige kalenderen - Avalanche har ikke vist noget konkret frem fra Mad Max siden Gamescom sidste år, så tiden er mere end inde til en demonstration med substans. Mad Max' postapokalyptiske ørkenverden er noget nær de perfekte rammer til en åben actionverden, en genre som Avalanche for længst har vist med blandt andet Just Cause-serien at de mestrer, så vi har store forventninger.

HQ
Dette er en annonce:

Quantum Break
Remedys ambitioner er enorme, og Microsofts opbakning til projektet lader til at være lige så stor. Tiden er moden til en massiv demonstration af Quantum Breaks forsøg på at blande actionspil og tv-serie til én samlet oplevelse. Mon ikke vi får en gameplay-demo til Microsofts pressekonference?

HQ

The Order: 1886
Varulve og steampunk, det er kort sagt essensen af The Order: 1886. PS4-spillet er også første gang, veteranerne fra Ready at Dawn får lov at arbejde på et spil, der ikke er en konvertering eller del af en eksisterende serie, men hvor de selv kan bestemme alt. De har leveret varen med alt, de tidligere har haft fingrene i, især de håndholdte God of War-spil, så mon ikke de holder fanen ekstra højt, når projektet nu er deres helt eget? Nye trailere lover godt, og vi er spændte på at se mere på dette års E3.

HQ

Doom 4
Vi ved ikke rigtig noget om Doom 4. Faktisk ved vi ikke engang om Bethesda har spillet med på E3. Men eftersom der lurer en beta lige om hjørnet (afsløret som del af forudbestillingsbonusserne til Wolfenstein: The New Order) virker det oplagt endelig at vise spillet til verden på E3. Hvad angår indholdet, kan vi nok regne med dæmoner og haglgeværer. Resten må vi gætte os til, men du kan jo slå ventetiden ihjel med Gamereactor Lives hyldest til alle tiders vigtigste skydespil.

HQ

Evolve
Evolve slog benene væk under os, da vi prøvede det i starten af året, og et gensyn med spillet sidste måned slog fast, at det ikke bare var noget tilfælde. Men vi vil gerne snart se noget nyt, 2K. En ny bane, nyt monster, nye jægere, et eller andet. Men vi har på fornemmelsen at 2K og Turtle Rock lige nøjagtigt har noget i den dur med på E3.

HQ

Sunset Overdrive
Når folkene bag Ratchet and Clank-serien tager springet fra PlayStation til Xbox, så er det så man kan høre millioner af fanboys skrige. Xbox One-ejere ser også ud til at have noget ganske specielt i vente. Den nyeste trailer viser gale våben, blændende flotte farver og et action-fyldt eventyr, der ikke helt ligner noget andet.

HQ

Borderlands: The Pre-Sequel!
Gearbox er med som rådgivere, mens selve udviklingsarbejdet er overladt til et af 2K Games' egne studier, men det bekymrer os ikke. Det kommende Borderlands, der bestemt ikke er en 3'er, lader til opfylde mange af fansenes ønsker med et væld af interne jokes, referencer, tilbageblik og besøg på steder, vi længe har kendt til men ikke kunne nå. Og så kan man spille som Claptrap! Det skal nok blive godt!

HQ

Tales from the Borderlands
Apropos Borderlands-serien, så venter vi spændte på Tales from the Borderlands. Telltale Games tager deres veludviklede episodiske eventyrform, som vi kender fra The Walking Dead og The Wolf Among Us, og hælder Gearbox' Borderlands-univers ned i den. De er ikke blege for at tage atypiske opgaver på sig, det må man give dem. Telltale har vinden i ryggen, så vi ser frem til resultatet, og håber på mere under dette års E3.

HQ

Halo 5: Guardians
Microsoft skylder en Halo-afsløring. De teasede et nyt Halo-spil på sidste års E3-messe, men ville dengang ikke engang sætte en konkret titel på, så nu har de bare at trække noget ordentligt op af hatten med Halo 5: Guardians. Der har længe gået rygter om et Xbox One-remake af det klassiske Halo 2 og senest også en hel pakke med alle spillene, men i år må det være Guardians, der er i fokus.

HQ

Destiny
Halo-skaberne er til gengæld flyttet videre til et andet projekt, som også har vores udelte opmærksomhed. Det massive multiplayer-skydespil dufter lidt af MMO og meget af sci-fi-eventyr med vennerne på tværs af galaksen.Vi har allerede et enormt preview her på siden, så hvis du også er lun på Destiny, anbefaler vi dig at læse videre der, mens vi venter på E3-messen og nye detaljer.

HQ

Mirror's Edge 2
EA havde et par store annonceringer med på sidste års E3-messe, annonceringer af spil som fansene havde længtes efter i lang tid. Men det var kun det, annonceringer. Et af dem var et nyt Mirror's Edge, og eftersom vi ved at DICE kan udrette store ting på kun et år, så burde der være gode chancer for noget konkret nyt om spillet i år.

HQ

Alien: Isolation
Efter det rædderlige Colonial Marines virker Sega stålsatte på at lave et Alien-spil, der er licensen værdig, og indtil videre tyder alt på at Alien: Isolation lever op til det mål. Survival horror i det ydre rum, hvor ingen kan høre dig skrige, og hvor møderne med monstret opstår dynamisk og ikke i scriptede situationer.

HQ

Driveclub
Gratis til PlayStation Plus-ejere i en nedbarberet udgave og en fuldblods-racer til alle dem med pengepungen parat. Vi er spændte på at se mere til den lidt anderledes forretningsmodel, og så er vi spændte på at se om DriveClub får kamp til stregen i form af konkurrence fra den rygtede Gran Turismo 7. Eller måske noget helt andet? E3 kan ikke komme tidligt nok. Det sker den 10. juni klokken 3:00 for Sonys vedkommende, og vi dækker naturligvis det hele her på Gamereactor.dk døgnet rundt.

HQ

Assassin's Creed: Unity
I kølvandet på sidste års fremragende Assassin's Creed IV kan vi kun se frem til dette års afsnit i snigmorderserien, ikke mindst fordi udviklerne nu kan bryde fri af lænkerne fra de gamle konsoller, og kun koncentrere sig om PS4 og Xbox Ones muligheder. Med Paris og den franske revolution som baggrund er der også lagt i ovnen til et hæsblæsende eventyr.

HQ

Star Wars Battlefront
Situationen er lidt den samme som med Mirror's Edge. EA fortalte sidste år, at der var et nyt Star Wars: Battlefront på vej, og ikke meget mere end det - så nu skylder de at vise noget håndgribeligt. Kender du ikke Battlefront-serien, kan den kort sagt beskrives som Battlefield i Star Wars-universet, hvilket lyder som en sikker vinder.

HQ

Kingdom Hearts 3
Alle de der remixes og kommafem-versioner er meget fint, men der har ikke været et nyt Kingdom Hearts til hjemmekonsollerne siden PlayStation 2, så det er jævnt meget ved at være på tide. Sidste års afsløring sagde ikke meget andet end "hey, vi laver et KH3!", så nu er det frem med godterne, Square Enix!

HQ

Nintendo
Ganske vist holder Nintendo ikke en pressekonference på selve E3, men vi forventer naturligvis alligevel at der dukker en del spændende op fra den japanske spilgigant. De har allerede teaset en smule i traileren herunder.

HQ

Far Cry 4 er nu også annonceret, mens rygter om alle Halo-spil til Xbox One også er dukket op. Du kan læse flere rygter dette link.

Du kan se os diskutere listen i videoform herunder:

HQ

Mest af alt glæder vi os dog til alt det, som vi ikke anede at vi glædede os til, hvad med jer?



Indlæser mere indhold