Dansk
Gamereactor
artikler

Spilfeber 2014 - del 10

Der er masser af spilgodter at vente i det nye år, og i denne artikelserie giver vi dig hele overblikket. Her gælder det Murasaki Baby, Everybody's Gone to the Rapture, Game of Thrones, Borderlands og The Order: 1886

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Murasaki Baby
PS Vita - 2014
Sony hev den ene lovende indie-titel efter den anden op af hatten på sidste års Gamescom-messe, og en af de mest interessante var uden tvivl Murasaki Baby. I denne skønne, surrealistiske puzzle-platformer skal man lede en lille pige og hendes lyserøde ballon gennem en mørk skyggeverden, ved bogstaveligt talt at tage hende i hånden, trøste og skræmme hende ved af skifte omgivelsernes baggrundsbillede, og derved bane vej for hendes færd. Stilen er håndtegnet, nærmest som med kuglepen, og delvist sort-hvid, og oser af stemning. Et af de mest lovende spil på vej til Vitaen.

HQ

Everybody's Gone to the Rapture
PS4 - 2014
Folkene bag det roste, udskældte og banebrydende Dear Esther er tilbage med endnu en stemningsfuld titel, der foregår en time inden verden går under. Præcist hvad det går ud på udover det, ja, det må nu nok spørge om, men vi kan nok regne med at det bliver noget med udforskning og opdagelse. Taget i betragtning hvad The Chinese Room tidligere har udrettet, så skal det nok blive interessant.

HQ
Dette er en annonce:

Game of Thrones - A Telltale Games Series
Platforme endnu ukendte - 2014
Studiet bag de fremragende The Walking Dead, The Wolf Among Us og en lang række andre eventyr, har scoret licensen til at lave spil baseret på HBO's megahitserie Game of Thrones. Det er omtrent også alt hvad vi ved indtil videre, men Telltale rider på en bølge af succes for tiden, og kvaliteten af det, de laver, har aldrig været bedre. Med andre ord har vi fuld tiltro til at de får noget godt ud af forlægget.

HQ

Tales from the Borderlands
PC, PS4, Xbox 360, Xbox One - 2014
Apropos Telltale, så har de for nyligt annonceret en anden ny titel - Tales from the Borderlands. Altså tager de deres veludviklede episodiske eventyrform, og hælder Gearbox' Borderlands-univers ned i den. De er ikke blege for at tage atypiske opgaver på sig, det må man give dem. Som med Game of Thrones har vi ikke meget andet end en titel og et logo indtil videre, men hey, Telltale har vinden i ryggen, så vi ser frem til resultatet.

HQ
Dette er en annonce:

The Order: 1886
PS4 - 2014
Varulve og steampunk, det er kort sagt essensen af The Order: 1886. PS4-spillet er også første gang, veteranerne fra Ready at Dawn får lov at arbejde på et spil, der ikke er en konvertering eller del af en eksisterende serie, men hvor de selv kan bestemme alt. De har leveret varen med alt, de tidligere har haft fingrene i, især de håndholdte God of War-spil, så mon ikke de holder fanen ekstra højt, når projektet nu er deres helt eget?

HQ


Indlæser mere indhold