Dansk
Gamereactor
artikler

Det store forkromede Gamescom 2013-overblik

Hvem holder pressekonferencer, hvem er overhovedet med på messen, og hvad er der lovet af afsløringer? Vi giver dig overblikket over Gamescom 2013 lige her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Husk du kan finde alt fra den store spilmesse i Köln ved at gå til vores Gamescom-temasider. Det gør du ved at klikke her.

Målt på antallet af gæster er Gamescom verdens største spilmesse. Lige godt en kvart million mennesker plejer at besøge messen i Köln, så det siger sig selv at der er meget at se og følge med i. Vi giver dig overblikket over pressekonferencer og forventede annonceringer lige her, så du ved hvad du kan forvente.

Livestreamede pressekonferencer

EA, tirsdag klokken 16
EA har allerede meddelt, at de har Titanfall, Battlefield 4, Need for Speed: Rivals, FIFA 14 og Command & Conquer med på messen, så forvent at se mere til dem. DICE har blandt andet lovet første blik på en ny bane og spiltype i BF4.

Dette er en annonce:

The Sims 4 har rumsteret en del på det seneste, og så det får vi sikkert at se for første gang under pressekonferencen. Dragon Age: Inquisition er også et godt bud.

Det store forkromede Gamescom 2013-overblik

Sony, tirsdag klokken 19
Sony har slået fast, at de vil meddele deres lanceringsplaner for PlayStation 4. Med andre ord får vi en udgivelsesdato tirsdag aften. Hvad angår spil, vil der nok blive fokuseret mest på Sonys egne titler, det vil sige Killzone: Shadow Fall, Infamous: Second Son, Driveclub, The Order: 1886. Vi kommer sandsynligvis også til at se nye titler fra Sony - det lovede de os tilbage på E3.

Det store forkromede Gamescom 2013-overblik
Dette er en annonce:

Alle de andre

Microsoft holder ikke nogen offentlig pressekonference i år, kun et lukket event for pressen. Selskabet har dog flere gange sagt, at de har nye spil med på messen, og vi mangler stadig at se andet end et titelbillede fra Crackdown 3, som Microsoft har teaset siden Xbox One-afsløringen. Der er også spekulationer om et nyt Fable. Måske bliver Gamescom også stedet, hvor Microsoft sætter dato på Xbox One - i hvert fald i de lande, der ikke er del af Norden eller Benelux, snøft - da det er den sidste store messe i kalenderen inden november (Tokyo Game Show tæller ikke, Japan skal vente endnu længere på Xbox One end os).

Det store forkromede Gamescom 2013-overblik

Nintendo er tilbage på Gamescom, efter at være blevet hjemme sidste år, og de har kufferten fuld af spil. Mario Kart 8 skulle være spilbart på messegulvet, og derudover har de også Pikmin 3, The Wonderful 101, The Legend of Zelda: Wind Waker HD, Sonic Lost World, Wii Party U, Donkey Kong Country: Tropical Freeze og Super Mario 3D World med. På 3DS har vi det nye Pokémon og The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.

2K Games har tradition for at afsløre nye spil på Gamescom, og i år er ingen undtagelse. De har tidligere meddelt at de har noget nyt fra Firaxis med, og alting peger i retning af en efterfølger eller udvidelse til Xcom: Enemy Unknown, kaldet Xcom: Enemy Within. Rockstar, der er del af samme koncern, og deres Grand Theft Auto V skal vi derimod ikke forvente at se.

Activision koncentrerer sig om Call of Duty: Ghosts i kølvandet på den store multiplayer-afsløring i sidste uge, og måske får vi også Destiny at se? Skylanders Swap Force
kommer nok også til at fylde en del.

Bethesda har The Elder Scrolls Online med, og vi regner også med at komme til at se Wolfenstein: The New Order. Og måske et glimt af The Evil Within?

Blizzard holder et pressemøde (der ikke bliver sendt på nettet), hvor de vil fortælle noget relateret til Diablo - vi gætter på at det er afsløringen af en udvidelse til spillet. Derudover har de konsoludgaverne af Diablo III med, afholder finaler i sæson 2 af årets Starcraft II-verdensmesterskab WCS, en prøveudgave af næste patch til World of Warcraft, og så kan man også prøve kortspillet Hearthstone: Heroes of Warcraft. Den glæder vi os især til.

Det store forkromede Gamescom 2013-overblik

Deep Silver er fast inventar på Gamescom, og har blandt andet deres MOBA, Dead Island: Epidemic, med. InXile viser også deres Wasteland 2 frem sammen med Deep Silver.

Konami har ladet Metal Gear Solid V blive hjemme. I stedet har de Pro Evolution Soccer 2014 og Castlevania: Lords of Shadow med på messen.

Square Enix satser især på Final Fantasy XIV: A Realm Reborn og Lightning Returns: Final Fantasy XIII og bruger også krudt på HD-udgaverne af Final Fantasy X og X-2 samt Kingdom Hearts 1.5. Og så er der selvfølgelig Thief, der for nylig fik en premieredato.

Det store forkromede Gamescom 2013-overblik

Ubisoft er blandt dem, der plejer at holde store pressekonferencer på Gamescom, men har droppet det til årets udgave af messen. Til gengæld har de lovet at have et spritnyt spil med. Rygterne peger både i retning af noget, der hedder Child of Light fra Ubisoft Montreal, og titlen Fighter Within. Måske kommer afsløringen til Sonys pressekonference? Ellers kan vi nok forvente at se nyt fra Watch Dogs, Assassin's Creed IV: Black Flag, The Crew og The Division.

Og resten. Indie-udviklere og små til mellemstore udgivere og studier der leder efter udgivere og meget mere til. Gamescom har det hele, og med lidt held falder vi over et par ting, vi aldrig har hørt om, men som løber med alt vores opmærksomhed - sådan som Hotline Miami for eksempel gjorde sidste år. Vi glæder os i hvert fald.



Indlæser mere indhold