Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Paramount+ serier til sommeren

Med sommerferien lurende lige rundt om hjørnet har vi taget et nærmere kig på de eksklusive serier hos Paramount+

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

For de fleste gamere er Halo tvserien det naturlige førstevalg på listen.
Ligesom i spillet som serien er baseret på er det Jen Taylor der bringer Cortana til live imens at Pablo Schreiber er blevet indkaldt til tjeneste og spiller Master Chief. Hvor historien er fuldt ud centreret omkring krigen med The Covenant, så adskiller den sig fra spillet og er derfor også en ny oplevelse for erfarne Halo fans. Allerede før seriens premiere blev anden sæson af det populære spilunivers bekræftet. Man kan kun glæde sig.

I en for mange ukendt type rolle er Jeremy Renner stjernen i Mayor of Kingstown. Mest velkendt for sin rolle som superhelten Hawkeye, spiller Renner rollen som manden der kan få ordne dine problemeri det politiske system, Mike McLusky who, der sammen med sin familie er fokuspunktet for denne thriller der takler problemerne I byen Kingstown, hvor der er lange udsigter til retfærdighed, og som er overrendt med corruption, systemisk racisme og basal ligestilling.

Paramount dykker endnu længere ned I det menneskelige mørke i serien Why Women Kill, men dog med nogle komediske aspekter og serien følger begivenheder I forskellige tidsperioder der dog altid ender med at nogen bliver dræbt. Utroskab, ægteskab og andre hændelser der ofte er kædet sammen med dødelig udgang er hovedtemaet, men serien udviser kompleksitet i emnerne i løbet af hver sæson. Showet har store stjerner som Lucy Liu, men der er også plads til mindre kendte navne som Philip Anthony-Rodriguez der lagde stemme til Grand Theft Auto: Vice City.

HQ

Star Trek: Strange New worlds er en form for prequel der finder sted i årtiet før den originale Star Trek serie, og følger en ung kaptajn Christopher Pike på USS Enterprise. Med en opsætning og historie der minder om showet fra 60'erne, endda med same type fortællerstemme, er tingene dog stadig moderniseret og byder på en masse nye eventyr for trekkie fans.

Der er intet som et klassisk western drama, og Sons of Anarchy skaberen Taylor Sheridan har lavet mini-serien 1883 med country sangerne Tim McGraw og Faith Hill. Showet følger Dutton famliens rejse fra deres fædrende Tennesse når de går mod vest tværs over landet til Oregon. Det er ikke kun en fængende historie der trækker, men også store gæstestjerner som Tom Hanks, Billy Bob Thornton og Rita Wilson. Taylor Sheridan er I øvrigt ved at lave en efterfølger - "1932" der samtidig skal være en forhistorie til "Yellowstone" serien.

The man who fell to Earth er en efterfølger til filmen fra 1976 af same navn med David Bowie, der var baseret på en novelle fra 1963. En række kendte serie- og filmskuespillere medvirker med Chiwetel Ejiofor som den besøgende fra en anden planet, og Bill Nighy og Naomie Harris i de to andre bærende roller. Hver episode er navngivet efter en David Bowie sang, og handlingen følger en hel races desperate forsøg på overlevelse da deres egen planet er ved at gå under.

Så uanset om du bare slapper af i solen eller er fanget indenfor på en regnvejrsdag, så har Paramount+ noget for dig.Indlæser mere indhold